To je to što me zanima!

Milijunašica otrovala bolesnog sina u sobi luksuznog hotela

Nakon ubojstva, Gigi Jordan je nazvala svog financijskog savjetnika i zatražila ga da prebaci 125.000 dolara s dječakovog računa na njezin, stoji u riječima tužitelja
Vidi originalni članak

U New Yorku je u četvrtak počelo suđenje milijunašici Gigi Jordan (54) koja je svog autističnog sina (8) ubila koktelom tableta pomiješanih s alkoholom u luksuznom newyorškom hotelu u veljači 2010. Nakon toga nazvala je svog financijskog savjetnika i zatražila da prebaci 125.000 dolara sa sinovog računa na njezin, stoji u riječima tužitelja, prenosi Daily Mail.

Belgijka je cijelu noć provela u krevetu uz mrtvog sina , a iduće jutro se pokušala ubiti . Popila je koktel tableta s votkom koji je dala i sinu. Samoubojstvo je spriječila policija koja je upala u sobu hotela Peninsula na Manhattanu. Ženu su pronašli na podu u bunilu, a odmah je zatražila odvjetnika.

Po cijeloj sobi bili su razbacani lijekovi i papiri, a policija je pronašla i oproštajnu poruku. Policiju je nazvala Jordanina rodbina jer su se bojali da bi mogla nauditi dječaku.

Glavni tužitelj Matthew Bogdanos tvrdi da je Gigi htjela živjeti normalnim životom, a ne biti sputana stalnom brigom za sina s posebnim potrebama. Vjeruje kako prema sinu nije imala nimalo suosjećanja i da je hladnokrvno ubojstvo detaljno isplanirala.

Branitelj optužene Allan Brenner ima potpuno drugačiju priču. Gigi je predstavio kao brižnu i predanu majku koja je bila zaprepaštena patnjom kroz koju njezin sin Jude Michael Mirra prolazi.

Gigi tvrdi da su dječakov biološki otac, ali i njezin drugi suprug Emil Tzekov, dječaka seksualno zlostavljali od malih nogu . Također, tvrdi da je njezin prvi suprug Ray Mirra prijetio da će ubiti nju i dječaka ako prijavi policiji da je prodavao tablete bez recepta na crnom tržištu.

Odvjetnik Brenner branit će Gigi tvrdnjom da je sina ubila u trenutku ekstremne emocionalne rastrojenosti.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Stalker 0 13.09.2014.

    Odvjetnik je potkupljena stoka

  • arwin 12.09.2014.

    Prvi, drugi, treći suprug..., biološki otac..., partner, sloboda... .Sve u svemu prava moderna obitelj....Baš po mjeri trenutnih zakonodavaca.

  • kickass 12.09.2014.

    Vidi joj se na faci da je izuzetno osjećajna....

Komentiraj...
Vidi sve komentare