Obavijesti

News

Komentari 15

Milijunašica otrovala bolesnog sina u sobi luksuznog hotela

Milijunašica otrovala bolesnog sina u sobi luksuznog hotela
4

Nakon ubojstva, Gigi Jordan je nazvala svog financijskog savjetnika i zatražila ga da prebaci 125.000 dolara s dječakovog računa na njezin, stoji u riječima tužitelja

VIDEO

U New Yorku je u četvrtak počelo suđenje milijunašici Gigi Jordan (54) koja je svog autističnog sina (8) ubila koktelom tableta pomiješanih s alkoholom u luksuznom newyorškom hotelu u veljači 2010. Nakon toga nazvala je svog financijskog savjetnika i zatražila da prebaci 125.000 dolara sa sinovog računa na njezin, stoji u riječima tužitelja, prenosi Daily Mail.

VIDEO

Belgijka je cijelu noć provela u krevetu uz mrtvog sina , a iduće jutro se pokušala ubiti . Popila je koktel tableta s votkom koji je dala i sinu. Samoubojstvo je spriječila policija koja je upala u sobu hotela Peninsula na Manhattanu. Ženu su pronašli na podu u bunilu, a odmah je zatražila odvjetnika.

Po cijeloj sobi bili su razbacani lijekovi i papiri, a policija je pronašla i oproštajnu poruku. Policiju je nazvala Jordanina rodbina jer su se bojali da bi mogla nauditi dječaku.

Glavni tužitelj Matthew Bogdanos tvrdi da je Gigi htjela živjeti normalnim životom, a ne biti sputana stalnom brigom za sina s posebnim potrebama. Vjeruje kako prema sinu nije imala nimalo suosjećanja i da je hladnokrvno ubojstvo detaljno isplanirala.

Branitelj optužene Allan Brenner ima potpuno drugačiju priču. Gigi je predstavio kao brižnu i predanu majku koja je bila zaprepaštena patnjom kroz koju njezin sin Jude Michael Mirra prolazi.

Gigi tvrdi da su dječakov biološki otac, ali i njezin drugi suprug Emil Tzekov, dječaka seksualno zlostavljali od malih nogu . Također, tvrdi da je njezin prvi suprug Ray Mirra prijetio da će ubiti nju i dječaka ako prijavi policiji da je prodavao tablete bez recepta na crnom tržištu.

Odvjetnik Brenner branit će Gigi tvrdnjom da je sina ubila u trenutku ekstremne emocionalne rastrojenosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije