To je to što me zanima!

Milijunska šteta: Požar izbio zbog neugašenog lampiona

U požaru su u potpunosti izgorjele tri gospodarske zgrade, dok je na jednoj gospodarskoj zgradi u potpunosti izgorjelo krovište. Šteta je nekoliko milijuna kuna
Vidi originalni članak

Veliki požar u svetištu na Mariji Bistrici izbio je nakon što se zapalila plastična kanta u koju je netko bacio neugašeni lampion. 

Vatra se potom proširila na drveni okvir prozora te na krovišta objekata, objavila je PU krapinsko zagorska nakon što su obavili očevid požara koji je izbio u utorak rano ujutro.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U požaru su u potpunosti izgorjele tri gospodarske zgrade, dok je na jednoj gospodarskoj zgradi u potpunosti izgorjelo krovište, navodi policija. Nitko nije ozulijeđen, a šteta je nekoliko milijuna kuna.

GORJELO I PRIJE 140 GODINA Vatra je progutala sve: Ali kip Majke Božje ostao je netaknut

Požar su nekoliko sati gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Marija Bistrica, Javne vatrogasne postrojbe Zabok, te Dobrovoljna vatrogasna društva iz Marije Bistrice, Laza Bistričkog i Tugonice-Podgrađe.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • adlla 24.04.2021.

    Sve su pokrali i spalili Majku bozju Bistricku

  • mentalist1 14.10.2020.

    Napumpali su stetu desetak puta. Nekoliko godpodarskih zgrada, praznih, samo na jednoj kroviste. Sto to tocno vrijedi milijune kuna? Cigla ili beton?

  • domo 14.10.2020.

    Hm.. Kuća za stanovanje se tamo prodaje za cca 50 000 €, ali nekoliko ovih zgrada vrijedi nekoliko milijuna kn, zar nije malo čudno, a još je sumnjivije da se zapalila kanta, zatim prozor sa vanjske strane(kojemu ipak treba malo više vremena) i to pucketanje nitko nije primijetio dok se nije toliko raširilo??? Puno sumnje svakako

Komentiraj...
Vidi sve komentare