To je to što me zanima!

Milinović sve demantira: Nisam dobivao naknadu od 10.000 kn

Kandidat za šefa HDZ-a objasnio je da je istina da je četiri puta pozvan u legalnu stranačku blagajnu da preuzme donaciju za obnovu u ratu razrušene crkve u Bilaju
Vidi originalni članak

Darko Milinović, kandidat za šefa HDZ-a na predstojećim stranačkim izborima, poslao je priopćenje u kojem je demantirao da je "dobivao bilo kakvu naknadu iz stranačke blagajne u mjesečnom iznosu od 10.000 kuna".

- Istina je, kao što sam već bio informirao hrvatsku javnost, da sam u četiri navrata bio pozvan u legalnu stranačku blagajnu da preuzmem donaciju za obnovu u ratu razrušene crkve u Bilaju. O tome postoji dokumentacija koja to potvrđuje, kao i brojni svjedoci. U nekim od iskaza, i Branka Pavošević potvrđuje da nije isplaćivala donaciju u mjesečnim iznosima, stoji u Milinovićevu priopćenju. 

Milinović će dobiti priliku da se o svemu izjasni i kao svjedok u slučaju. 

Zvao računovotkinju i pitao 'Branka, imaš li ono za mene?'

Inače, Branka Pavošević, bivša računovotkinja HDZ-a, tijekom istrage oko afere Fimi medija u USKOK-u je rekla da je Milinoviću, po Sanaderovom nalogu, isplaćivala 10.000 kuna 'džeparca'. Iskaz je u utorak pročitan na Županijskom sudu. Dodala je da bi ju Milinović znao nazvati i pitati "Branka, imaš li ono za mene?".

Pavošević je novac za Milinovića i brojne druge stranačke dužnosnike izvlačila iz crnih stranačkih blagajni koje je punio Mladen Barišić. Novac je preko Fimi medije izvlačen iz državnih tvrtki. 


Idi na 24sata

Komentari 125

  • damfalica 01.05.2012.

    Ne, te novce je uzimal Tarzanov tata.Pa kaj on misli da je narod stvarno blesav.E moj Balvane(tak su ga zvali na faxu)nisno baš ni mi veslo sisali.I ADIO

  • dahhmal 25.04.2012.

    lažov

  • brpljok 24.04.2012.

    na kraju nije nitko i nitko ništa nezna, to ni u Senegalu ne prolazi (da se ne naljute Senegalci).

Komentiraj...
Vidi sve komentare