To je to što me zanima!

Miljenić: Političkih procesa u hrvatskom pravosuđu nema

Bandićev odvjetnik Krešimir Krsnik je ranije prozvao DORH kao ''tijelo koje je instrumentalizirano od politike'' te da je uhićenje njegovog klijenta ''politički proces''
Vidi originalni članak

Optužbe odvjetnika Milana Bandića Krešimira Krsnika da se u pravosuđu vode politički montirani procesi odbacio je ministar pravosuđa Orsat Miljenić. Upitan može li se to dogoditi u hrvatskom pravosuđu 2014.godine, ministar je odgovorio:

- Ne može i sigurno nije tako. U Hrvatskoj nema političkih procesa u pravosuđu. Što je bilo prije ja to ne znam, ali znam da ih sada nema i neće ih biti. To je sve - rekao je.

Bandićev odvjetnik Krsnik je ranije prozvao DORH kao ''tijelo instrumentalizirano od politike''. Tvrdi da nema kaznenog djela i da je uhićenje Milana Bandića politički proces. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • jozabroz 24.10.2014.

    a kako drug orsat moze objasnit "kocenje" daljnjeg postupka protiv drugarice merzel,,hocu reci,moraju proci ko prvo predsjednicki izbori,,a proci ce i parlamentarni,,a onda nek joj sudi ko hoce, mi necemo,,)))) a to znaci strah da drugarice nebi progovorila i tesko pogodila partiju i drugove na vrhu,, no, vidicemo brzo,,nije to daleko,

  • 23.10.2014.

    Ovi stvarno misle da smo svi dementni, slijepi i gluhi. Ustav se izigravao kad je nekima trebalo. Uhićuje se upravo sada one koje se izgleda godinama istraživalo. Makaki da nema takvih procesa, sve čisto ko suza. Ona vrlo zamućena.

  • AntoOpačak 23.10.2014.

    Gospodine ministre ,ne tako davno kao što vi kažete ne znam što je bilo prije,prije samo par mjeseci.Vlast kojoj i vi pripadate, uporno ste tvrdili da je Prković politički slućaj.Čak ste i sudiju prozvali radi tog slučaja.;Ne mojte se sjećati i ne tvrdite suprotno,Lovrićka,Sabo,sve to je isto POlitički.

Komentiraj...
Vidi sve komentare