To je to što me zanima!

Milković je poslovne partnere na svoje imanje vodio na tenis

Bivši Inin direktor Bojan Milković uz vikendicu u Zagorju ima i stan vrijedan pola milijuna eura. Velika vikendica s bazenom i teniskim terenom nalazi se u Klanjcu
Vidi originalni članak

Uhićeni direktor Ine Bojan Milković, kojeg teret za primanje mita, volio je dane provoditi na svojoj vikendici u Zagorju. Tamnocrvena dvokatnica s bazenom i teniskim terenom nalazi se stotinjak metara od samo centra Klanjca. Vikendicu su kupili njegovi roditelji, a on ju je prije pet godina renovirao i obnovio pročelje. Susjedi kažu kako je bazen malo proširio, a teniski teren je dao izgraditi prošle godine. Svoje poslovne partnere znao je dovesti na partiju tenisa. 

Bojan Milković uz vikendicu u Zagorju posjeduje i stan vrijedan pola milijuna eura, piše Večernji list. Susjedi u Klanjcu šokirani su njegovim uhićenjem te ističu kako ga znaju kao dobro i skromnog čovjeka, koji je svaki dan išao u trgovinu biciklom po kruh. Milković je trenutno i istražnom zatvoru.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • vangogh 30.03.2011.

    U večernjaku članak ovako ide. Milkovići su oduvijek bogati i Bojanov tata je bio šef u Ini. E pa sad Uskok može malo istražiti i tatu, on mu je sigurno bio mentor. Tata nauči me kako se kulturno krade.

  • Sol Invictus 30.03.2011.

    Ti koji sa biciklom idu po kruh su najopasniji. Na primjer i Čehok se vozi sa biciklom :) .

  • brko1 30.03.2011.

    Neka krepaju sve prodane duše i završe u paklu! Živio HSP jedina stranka za HRVATSKU!

Komentiraj...
Vidi sve komentare