To je to što me zanima!

Milković ostaje u Remetincu jer nema narukvica za praćenje

Sudac je odlučio pustiti Bojana Milkovića u kućni pritvor, no i sam se iznenadio kad su iz Ministarstva pravosuđa rekli da nemaju uvjete da Milkovića nadziru kod kuće
Vidi originalni članak

Izvršni direktor Ine ostat će u pritvoru u Remetincu jer Ured za probaciju nema tehničke uvjete da ga nadzire u kućnom pritvoru, odnosno nemaju narukvice za praćenje, prenosi Večernji list. Sudac Ratko Šćekić odlučio je pustiti Bojana Milkovića u kućni pritvor, no i sam se iznenadio kad su iz Ureda Ministarstva pravosuđa rekli da nemaju uvjete da Milkovića nadziru kod kuće. 

Milković je uhićen krajem ožujka zbog sumnje da je primio mito dok je bio direktor Crosca, Inine tvrtke-kćeri. S njim je uhićen i Miroslav Pacak koji također ne može u kućni pritvor iz istih razloga kao Milković. Ravnatelj Uprave za probaciju Saša Rajić kaže da se kućni pritvor može odrediti i bez primjene elektroničkog nadzora. U tom slučaju službenik Ureda posjećuje pritvorenika u razmacima ne duljim od 72 sata, a u Uredu u Zagrebu radi svega 20-ak zaposlenika. Sistem s elektroničkim narukvicama trebao bi zaživjeti sa zakašnjenjem, krajem ove ili početkom sljedeće godine.

>>>Izvorni tekst možete pročitati u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 12

  • doggy- 03.05.2011.

    hvala hdz za ovakvu državu!! 1 joint=30kn=3godine a 1 hdz lopov =1000000000000kn= 1 mjesec pritvora!!!fuck you jaca

  • IlijaNikolic 03.05.2011.

    kad sirotinja ukrade da prehrani djecu ide odmah u zatvor a ovi što ukradoše i od naših praunuka mjesec dana i lijepo kući,lovu im nitko niti traži niti smije tražiti,pa zar smo za takvu tugu od države ratovali???????????

  • Sol Invictus 03.05.2011.

    Eto ti sad sranja... za farbanje tunela se moglo izdvojiti a za bižuteriju ne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare