To je to što me zanima!

Milošević: Nitko razuman ništa ne očekuje od sadašnje vlasti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
HDZ je puno svjesniji situacije u kojoj se nalazimo. Puno više od aktualne Vlade, kaže Milošević. Najavio je sutrašnji skup 'Investicijski potencijali Hrvatske'
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik HDZ-a Domagoj Ivan Milošević , Srećko Prusina iz Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i predsjednik HDZ-ova Odbora za gospodarstvo Marko Kolaković održali su konferenciju za novinare na kojoj su najavili HDZ-ov skup "Investicijski potencijali Hrvatske" . Skup će se održati u srijedu.

Prusina je podsjetio koje je sve teme HDZ otvarao tijekom prošle i ove godine pokušavajući utjecati na vladajuće.

- Pada sve što ne bi trebalo padati, a jedino što raste su dugovi i nezaposlenost - rekao je Prusina te pozvao sve na sutrašnji skup u Westin.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Milošević je rekao kako će sutra prozboriti o tome zašto Hrvatska nije interesantna za ulaganje i kako je učiniti privlačnom za investitore.

- Čut ćemo to od nas, od domaćih stručnjaka, ali i stranih gostiju - rekao je Milošević te dodao kako će sutra biti riječi i o nizinskoj pruzi, koridoru 10, luci Rijeka, luci Vukovar. Napomenuo je kako nije riječ o malim investicijama, ali imaju dvojaku funkciju.

- To stavlja Hrvatsku napokon na kartu svijeta - rekao je.

Također, cilj skupa je pojasniti kako sve to isfinancirati - među ostalim iz EU fondova.

- Tražit ćemo od vladajućih da neke od ovih strateških nacionalnih projekata uvrsti u plan za ovu godinu - dodao je Milošević.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kolaković je pozvao sve stručnjake da dođu na HDZ-ovu konferenciju u Westin. Što se tiče podvodnih tunela , Kolaković je rekao kako sva pitanja vezana za to novinari mogu postaviti na samom skupu.

Na pitanje je li HDZ odustao od toga odgovorio je Milošević:

- HDZ je puno svjesniji situacije u kojoj se nalazimo. Puno više od aktualne Vlade - rekao je Milošević i najavio kako će sutra biti govora i o privatnom kapitalu, o koncesijama.

Dodao je kako će biti govora i o reformi javne administracije.

Milošević kaže kako je Hrvatska fenomen, jer smo jedina zemlja kojoj su nakon ulaska u EU rasle kamate, a padale investicije. Za to je, kaže, odgovorna aktualna vlast.

- Hrvatska trpi isključivo zbog aktualne vlasti. Nitko razuman ništa ne očekuje od ove vlasti - rekao je i zaključio kako rješavanje prekomjernog deficita leži isključivo u gospodarskom rastu.

Idi na 24sata

Komentari 206

  • superman21 25.04.2014.

    od ove vlade je i bog digao ruke

  • Nina_8 23.04.2014.

    Hrvatska je puna sposobnih, vrijednih i pametnih ljudi kojima ova Vlada sustavnim uništavanjem svega vrijednoga ne daje priliku raditi. Vrijeme je za velike promjene.

  • iza ekrana 23.04.2014.

    Investicijski potencijali Hrvatske- ti si investirao davnih godina u svoje džepove (Pastor) i spadaš u 200 bogatih u RH. Ne znam tko je još toliko naivan da vjeruje ovima što prodaju demagogiju zajedno sa svojim sposobnim vođom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare