To je to što me zanima!

Milošević potvrdio: Lanac Ikea sigurno dolazi u Zagreb 2012.

Jeftini švedski namještaj moći ćemo kupovati u Zagrebu najranije u drugoj polovici 2012. kada je najavljeno otvaranje centra u Rugvici gdje će biti popularna trgovina
Vidi originalni članak

Novi potpredsjednik Vlade za investicije Domagoj Milošević najavio je u ponedjeljak na Hrvatskom radiju kako će do kraja veljače napraviti dva od tri koraka za dolazak Ikee u Hrvatsku. No, jeftini švedski namještaj moći ćemo kupovati u Zagrebu najranije 2012. kada je najavljeno otvaranje centra u Rugvici gdje će biti i popularna trgovina.

Podsjetimo, švedski investitori platili su oko 26 milijuna eura za 400 tisuća kvadratnih metara zemljišta budućeg centra, a HAC nije želio financirati gradnju pristupne ceste i premještanje naplatnih kućica. Milošević nije rekao što će se točno riješiti do kraja veljače, no vjerojatno je riječ upravo o problemima na relaciji HAC Ikea.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • giustizia 16.02.2011.

    Da vam kaze nesto jedan koji je IKEU posjecivao (i kupovao) u njoj davnih godina a sad vise NE, makar mi je "pod nosom". Dakle, 90% proizvoda koji se nude u IKEI su kineske proizvodnje. Dalje, IKEINa ideja prodaje namjestaja kojeg sam moras montirati pusi u drzavama gdje je radni sat placen 20 i vise eura - NIKAKO NA BALKANU! I jos nesto, iz iskustva, ono sto na "zapadu" kosta x novaca - isti artikl u istoj trgovini (npr. u LIDLu) kosta x+50% ! Dakle, zaboravite da ce u IKEI biti jeftinih stvari! Nazalost!

  • davor2 15.02.2011.

    cekaj pa ko je taj MILOSEVIC...??????????covek egzoticnog prezimena...

  • kiki27 15.02.2011.

    tako će samo uništit domaćeg proizvođača,ionako je borba s konkurencijom velika bit će još veća,privatnici polako propadaju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare