To je to što me zanima!

Ministar Beroš sastaje se sa predstavnicima veledrogerija: 'Našli smo kratkoročno rješenje'

Ministar zdravstva Vili Beroš poručio je u utorak kako će predložiti kratkoročno rješenje veledrogerijama. Podsjetimo, Medika je obustavila isporuku lijekova zbog duga od dvije milijarde kuna
Vidi originalni članak

Predstavnici veledrogerija sastat će se danas s ministrom zdravstva Vilijem Berošem zbog duga koji prema njima imaju bolnice. Ministar Beroš je u utorak poručio kako su u Vladi svjesni problema te da će predložiti rješenje usuglašeno s Ministarstvom financija. 

- Radit ćemo sve da nijedan građanin ne ostane bez lijekova - rekao je. Kao dugoročno rješenje za dugove u zdravstvu nije isključio mogućnost povećanja izdvajanja iz plaća za zdravstveno osiguranje.

BEROŠ NA KONFERENCIJI Najavio rješenja za dugove i dodao: Možda ćemo morati više izdvajati iz plaća za zdravstvo

Podsjetimo, veledrogerija Medika objavila je u utorak da je obustavila isporuku lijekova bolnicama zbog duga od dvije milijarde kuna. Beroš je nakon toga poručio kako su pronašli kratkoročno rješenje čije će detalje objaviti nakon sastanka u srijedu. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Jezuš 31.03.2021.

    Mislim narod je prošle godine pokazao koliko mu je loše pod HDZ-ovskom čizmom, tamo negdje u svibnju, lipnju zar ne?

  • Robert Plant 31.03.2021.

    Berosu, kakvo kratkorocno rjesenje?!! Izvolite napraviti dugorocne rjesenje, konacno vratite cijeli dug i placajte redovno kao sto svi gradjani ove drzave u vas vladin proracun placaju svoje obaveze na vrijeme, a ne 5 godina kasnije.

  • wooly 31.03.2021.

    I onda presveti premijer ljuto govori kak veledrogerije uvijek prije blagdana ,izbora i slično tlače za plačanje .Nek plate pa ih neče tlačit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare