To je to što me zanima!

Ministar: Bolnice neće ostati bez lijekova, platit ćemo dug

Ministar Rajko Ostojić je pojasnio kako model povrata duga neće zahtijevati rebalans proračuna. Kaže da su sredstva za povrat dugova pronađena u Ministarstvu
Vidi originalni članak

Ministar zdravlja Rajko Ostojić u utorak je u Dnevniku NoveTV rekao kako je s ministrom Slavkom Linićem pronašao model za povrat dugova veledrogerijama. Istaknuo je kako će definitivno veledrogerije biti isplaćene, a sav dug u roku od 365 dana od druge polovice travnja će riješiti. Dodao je kako neće biti defekture lijekova.

Ministar je pojasnio kako model povrata duga neće zahtijevati rebalans proračuna. Kaže da su sredstva za povrat dugova pronađena u Ministarstvima zdravlja i financija. Osim toga, Ostojić je objasnio i kako nisu napredovali što se lista čekanja tiče. Dodaje kako se radi na promjenama za snižavanje lista čekanja.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Stara_1 04.04.2012.

    ovakvi tekstovi i izjave su uvod u cacicev plan ponude zdravstva na prodaju...

  • user_72441 04.04.2012.

    Glavni diler droge u Hrvata. Dabogda nikad ne platio dug i dabog da ti nikad vise neisporucili te otrove sto ih vi zovete lijek. Spomeni Ostojicu Alternativnu Medicinu i dize mu se kosa na glavi. Ostojicu, ti nisi doktor, ti si diler otrova i najveci trovac u Hrvatskoj. Znam da ces nabacit lagani smijesak ako procitas ovaj komenatr. :)))

  • sjenoviti 04.04.2012.

    Jos uvijek mi se cini da ovom covjeku treba vjerovati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare