To je to što me zanima!

Ministar Bošnjaković malo se zbunio: Recimo ne antifašizmu

S ovog mjesta još jednom iskazujem poštovanje svima onima koji su tih davnih godina dali svoje živote, koji su se organizirali da sačuvaju Republiku Hrvatsku i da kažu ne antifašizmu, rekao je Bošnjaković
Vidi originalni članak

U Brezovici kod Siska u organizaciji Saveza antifašističkih boraca i antifašista RH, Grada Siska i Sisačko-moslavačke županije obilježili su Dan antifašističke borbe, posvećen sjećanju na Prvi sisački partizanski odred 1941. koji je označio početak organizirane narodnooslobodilačke borbe Hrvatske u Drugom svjetskom ratu.

DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE Milanović u Brezovici: Kolinda? Nikad nije ni bila ovdje, ili je?

U Brezovicu su stigli Zoran Milanović, Stjepan Mesić, Milan Bandić, Ivo Josipović Siniša Hajdaš Dončić, Mirando Mrsić, Davor Bernardić, Radimir Čačić...  Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nije došla u Brezovicu, a nije bilo ni njezinog izaslanika. Nije bilo ni predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića koji je rekao da nije dobio poziv.

- Jandrokovićeve isprike da nije dobio poziv iste su kad dijete kaže da je napisalo zadaću, ali da mu je pas pojeo bilježnicu. Što drugo očekivati od Vlade koja se u mandatu nije suprotstavila različitim oblicima fašizma - rekla je sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

U ime vlade stigao je ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, koji je pred kraj govora imao gaf koji isprva nitko nije primijetio.

- S ovog mjesta još jednom iskazujem poštovanje svima onima koji su tih davnih godina dali svoje živote, koji su se organizirali da sačuvaju Republiku Hrvatsku i da kažu ne antifašizmu - rekao je Bošnjaković.

POSLUŠAJTE GAF

Idi na 24sata

Komentari 146

  • Plehan 23.06.2019.

    U Hrvatskoj nakon 1945 god. nasljeđen sto puta gori fašizam nego što je bio.

  • Borna.2 23.06.2019.

    Pa normalno da treba reći ne današnjem antifašizmu. Pogledajte kakvi se samo ljudi kite antifašizmom i nazivaju istima. Da dobiju malo vlasti i moći bili bi najveći i najgori "fašisti" ikada.

  • sinisa16 22.06.2019.

    Nije to gaf....to misle svi samo se on pravi da je slucajno izgovorio

Komentiraj...
Vidi sve komentare