To je to što me zanima!

Ministar: EK razmatra rješenja povezanosti hrvatskog juga

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture je rekao kako ima informacije o radu konzultanata i JASPERS-a, a o tome ne smije ništa govoriti do prezentacije odluke
Vidi originalni članak

Konzultanti Europske komisije i JASPERS (Glavna uprava za regionalnu politiku Europske komisije) još razmatraju rješenja o načinu povezivanja Hrvatske s južnim dijelom zemlje, kazao je u subotu ministar prometa, Siniša Hajdaš Dončić. 

Ministar je rekao kako ima informacije o radu konzultanata i JASPERS-a, ali o tome ne smije ništa govoriti do prezentacije odluke. Na pitanje hoće li preporuka Europske komisije biti razlog mogućih nesuglasica između Hrvatske i BiH, kazao je kako je Hrvatska članica EU te da se dogovara s Bruxellesom, a ne sa Sarajevom, javlja Slobodna Dalmacija.

- Uvažavamo partnere iz BiH, i oni su uključeni u izradu studije, ali kao promatrači. Naglašavam, konačni izbor je na strani Zagreba i Bruxellesa - kazao je ministar.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • LebronPetrovic 17.11.2013.

    EK i BK (europska Komisija i Balkanska Komisija)

  • AntoOpačak 17.11.2013.

    Ja face čime ovaj uneredijo, da mu nije zlo.

  • 17.11.2013.

    Možda EU zna nešto što mi ne znamo. Možda će ljudi doći do obale, ući u komoru i teleportirati se u Dubrovnik, direktno na Stradun, na kavu od 50 kuna. A tamo su se već teleportirali naši rozi, pirgavi i sijedi prijatelji iz EU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare