To je to što me zanima!

Ministar Grčić: Glavni cilj Vlade je do 1. srpnja srezati namete

Kad to sve pročistimo, vidjet ćemo što možemo skidati i koliko eventualno možemo smanjivati pojedine namete, rekao je potpredsjednik Vlade i ministar Branko Grčić
Vidi originalni članak

Glavni cilj Vlade je do 1. srpnja srezati namete, rekao je u četvrtak ministar Branko Grčić, na godišnjoj konferenciji 'Ususret EU fondovima'. 

- Nije moguće preko noći rezati veći broj nameta. Mi za svaki namet moramo utvrditi čemu služi. Ključni cilj nam je da se on troši isključivo namjenski, jer postoje neke državne institucije koje smo morali osnovati u okviru pregovora s EU. Bitno je da taj namet služi svrsi, točno onoj za koju je namijenjen. Kad to sve pročistimo, vidjet ćemo što možemo skidati i koliko eventualno možemo smanjivati pojedine namete - objasnio je Grčić, piše Dnevnik.hr.


Idi na 24sata

Komentari 58

  • fijuman 07.06.2013.

    Neka srežu svoje plaće,benificije i povlastice, smiješne cijene toplih obroka, članstva u nadzornimodborima, visoke penzije i otpremnine, menadžerske plaće i dr. Ionako po procjeni stranih stručnjaka zemlju nam vode u bananu, a primanja su im bogovska za javašluk i nerad.

  • denisber 07.06.2013.

    kaj ti smiješ nekaj reći od milanovića si ga upital kaj da kažeš sprdnjo

  • kumplicirana 06.06.2013.

    Da se radi o mirovinama,plaćama i drugim pravima vjerovala bi da bi vi to srezali i prije 1. srpnja, ovako prazno lupetanje kao i do sada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare