To je to što me zanima!

Ministar: Istraga o objavi Registra dobro napreduje

Rakar je izjavio kako je policija iznimno korektna te da su i oni pod pritiskom medija i svojih šefova. Nazočit će pretresu svojih dokumenata i računala
Vidi originalni članak

Marko Rakar ponovno je u petak došao u sjedište krim policije u zagrebačkoj Heinzelovoj ulici. Nazočit će pretresu svojih dokumenata i računala oduzetih tijekom istrage, piše Jutarnji list. Rakar je izjavio kako je policija iznimno korektna te da su i oni pod pritiskom javnosti, medija i svojih šefova. Dodao je da su policajci prema njemu pristojni i da bi se s njima, u drugim okolnostima, rado družio i privatno. Još je jednom naglasio kako nije objavio Registar branitelja na internetu. On je zasada jedini kojeg se povezuje s objavom, no, prema riječima glasnogovornika MUP-a Krunoslava Borovca, policija je do sada razgovarala s još petero ljudi, od kojih su neki i poligrafski testirani. Hrvatska policija je pomoć zatražila i od Interpola u Washingtonu i Wiesbadenu, jer je onaj tko je objavio podatke, zakupio stranicu od američke tvrtke InvisiHosting preko jedne tvrtke u Dueserdorfu. Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko kazao je kako istraga o objave Registra branitelja napreduje. Dodao je da je u tijeku pregled Rakarovih računala i da je to sve što može reći. Komentirao je i optužbe SDP-a da policija vrši represiju i krši ljudska prava te rekao da je to 'jedna politička, politikantska stranačka poezija'. - Ja se bavim nečim puno ozbiljnijim, a to je provođenje zakona, tako da odbijam takve insinuacije - rekao je Karamarko.

IVIĆ: NISAM PREKRŠIO ZAKON MAŠUĆI REGISTROM
Na pitanje novinara je li prekršio zakon kada je u emisiji Otvoreno mahao izvatkom iz 'pravog' Registra branitelja, ministar branitelja Tomislav Ivić odgovorio je negativno.


>>> DONACIJE SPASILE SITE, REGISTAR OPET DOSTUPAN

Idi na 24sata

Komentari 14

  • SLIKE ŽIVOTINJSKOG CARSTVA 09.04.2010.

    Nisu tako revni u istragama zločina i pljački (jer se radi o njihovima) kao u slučaju registra i kad je njihova koža u pitanju jer moraju udovoljiti lisici i njenim pajdašima, ali to je KRADEZE-ova milicija i drugo se od te milicije ne može niti očekivati. Jad i bijeda!!!

  • Zeljk0 09.04.2010.

    U registru su oni koji ne žele da se njihova imena objave, a sjede u foteljama....

  • crespo1607 09.04.2010.

    TREBA SVE KAZNJAVATI OD REDA?prvo one koji su potpisivali da je on bio na ratistu,a nikad puske i ratista vidio osim na TV-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare