To je to što me zanima!

Ministar Ivić vjeruje da Purda ipak neće biti izručen Srbiji

Ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti danas je u Bjelovaru na susretu s bjelovarskim braniteljima izrazio uvjerenje da Purda neće biti izručen
Vidi originalni članak

Ovaj sastanak dogovoren je ranije i nema poveznice s najavljenim nedjeljnim prosvjedom branitelja u Grubišnom Polju, čulo se u subotu nakon zatvorenog sastanka ministra Tomislava Ivića s predstavnicima udruga proizašlih iz Domovinskog rata Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije te s čelnicima Grada i županije. Ivić je kazao kako se razgovaralo o problematici koja tišti tu populaciju, ali i o sudbini branitelja Veljka Marića i Tihomira Purde. Ministar je naglasio da razumije zabrinutost branitelja za sudbinu svojih kolega. Te da Purda neće biti izručen Srbiji.

- Odluka nije konačna jer o njoj treba raspraviti prizivno vijeća, a konačnu odluku donosi ministar pravde BiH - rekao je Ivić. Dodajući kako su svi argumenti na Purdinoj strani. Te da su državna tijela u svakodnevnom kontaktu su s Purdinom obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 142

  • JerkoKC 21.02.2011.

    Iviću,ako i ne bude izručen Srbiji,to ne će biti zasluga tvoja i ove sive spodobe koju slijediš kao pizdolizac,nego njegovih kolega koji se bore za njega.

  • Spužva 20.02.2011.

    Ministre, tvoj posao nije da vjeruješ, nego da radiš.

  • kinezojapanac 20.02.2011.

    Ovoh jadnika ce negdje izruciti to je sigurno. Mene je najvise strah da ga ne izruce Hrvatskoj jer su ionako 90 posto na vlasti cetnici od Vlaisavljevic Jace pa nadalje. bilo bi mu sigurnije da ga izruce Srbiji barem ce biti kod deklariranih srbijanaca a ne kod prikrivenih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare