To je to što me zanima!

Ministar o Vladinim 'utezima': Nosim velik teret, imam 100 kg

Na novinarsko pitanje jesu li optužbe poput onih u slučaju ravnateljice Porezne uprave Čavlović Smiljanec za Vladu prevelik teret Linić je dao zanimljiv odgovor
Vidi originalni članak

Ministar financija Slavko Linić dao je zanimljiv odgovor na novinarsko pitanje jesu li optužbe poput onih u slučaju ravnateljice Porezne uprave Nade Čavlović Smiljanec za Vladu prevelik teret

- Imam 100 kila, nosim veliki teret. Nosim odgovorno velike terete, a na Vaše pitanje nemam što odgovoriti - odgovorio je Linić.

Podsjetimo, USKOK je protiv ravnateljice Porezne uprave pokrenuo istragu zbog sumnji da je blokirala ovrhu nad Osječkom ljevaonicom željeza koja duguje 12 milijuna kuna. 

Ministar financija u nedjelju je u izjavi objavljenoj na internetskim stranicama Ministarstva poručio da Čavlović Smiljanec nije odgovorna u tom slučaju te da može nastaviti obnašati dužnost ravnateljice Porezne uprave. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • okrugli pečat 29.04.2014.

    Da li junetinu kupuje ili iz Šukerovih izvora 35kg tjedno ???

  • fijuman 29.04.2014.

    pa sa svojom plaćom i dodatcima uz nju i ja bi nosio silne terete ali od svoje plaće nemogu dostojno živjeti nego samo kao pas ili kako nas iz milja prozvaše hrvatski patriote stoka sitnog zuba koja preživljava iz dana u dan i djeci sve manje i manje priušti neka mala zadovoljstva kojih se sve više odričemo jer su plaće sve manje a troškovi života sve veći i veći.

  • Mirta 1964 29.04.2014.

    možda da propusti koji ručak ili večeru ne bi imao 100 koliko gladne djece ode spavati da li se to ikad zapita

Komentiraj...
Vidi sve komentare