To je to što me zanima!

Ministar Orepić: Potvrda da je policija u vrhu po učinkovitosti

Jutros u 6.02 sati je uhićen policijski službenik pod sumnjom da je počinio kazneno djelo zlouporabe položaja, rekao je ministar koji nije htio potvrditi je li riječ o Željku Dolačkom
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić u 14 sati u sjedištu MUP-a dao je izjavu za medije na temu dovršenog kriminalističkog istraživanja kojim je policija razriješila provalu u službene prostorije PUZ-a u Heinzelovoj iz koje je ukraden novac i zlato.

- Točno je. Jutros u 6.02 sati je u svom stanu uhićen policijski službenik pod sumnjom da je počinio kazneno djelo zlouporabe položaja. Želim čestitati cijeloj strukturi ljudi koja je radila na ovom slučaju. Ovo potvrđuje onu statistiku, koja je nadam se svima poznata, a to je da je hrvatska policija u samom vrhu po učinkovitosti - rekao je ministar Orepić.

Ipak, ministar nije želio potvrditi je li osumnjičeni za provalu Željko Dolački, nedavno smijenjeni načelnik zagrebačke službe organiziranog kriminaliteta, u čijem je uredu bio okradeni sef.

Orepić je samo ponovio da je riječ o policijskom službeniku koji je priveden te da je postupak u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • piramida 23.04.2016.

    moguti ptvrdno reci Gspodine Orepicu da LAZES , policija je postavljena od SDP po podobnosti odnosno po receptu jesili bijo MILICIJONER sada si zapovjednik kod POLICIJE , to sto ovaj ministar prica tosu notorne LAZI.

  • croaticum 23.04.2016.

    Nenamjerno otvorih "crnu kroniku" i vidim da su u toj rubrici, Vlada, Orepic, Dolacki pa me cudi gdje su ostojic ranko, milanovic kreso? Ocito ih ostatak milicionera stiti, nadam se da nece dugo.

  • muni seferendi 23.04.2016.

    napušit6e se k6urca svi

Komentiraj...
Vidi sve komentare