To je to što me zanima!

Ministar Ostojić se sastaje s povjerenikom EU za migracije

Ranko Ostojić i povjerenik EU za migracije Dimitris Avramopoulos u utorak će se sastati kako bi razgovarali planovima EU o načinima rješenja izbjegličke krize
Vidi originalni članak

Tijekom ponedjeljka u Hrvatsku je ušlo 5.390 izbjeglica, a trenutno ih se u prihvatnom centru u Opatovcu nalazi 658.

 Od početka izbjegličke krize u Hrvatsku je ušlo 117.161 izbjeglica. I dalje se očekuje priljev izbjeglica iz Srbije.

U Zagreb danas stiže povjerenik Europske unije za migracije Dimitris Avramopoulos koji će s potpredsjednikom Vlade i ministrom unutarnjih poslova Rankom Ostojićem između ostalog razgovarati o planovima Europske unije o načinima rješenja izbjegličke krize.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Konj S Hvataljkama 06.10.2015.

    vidi mu glave na ovoj slici,nije taj ni ozdravio nikad..i onda tu ordinira sa ovim imigrantima. Mi smo prejadan narod sto sve dopusta.

  • LanaCvitić 06.10.2015.

    Samo se nadam da nas Ostojić neće sramotiti kao inače...

  • Gordana Firšt 06.10.2015.

    Došo ga maznut po zubima zato kaj je taj miniral Prevlaku! Sad se izbjeglice vračaju u Grčku i traže novac za prijevoz od Grka nazad. Ovaj ne da, je je već sve potrošil na furanju sa luksuznom jahtom. Dakle otvaraj Prevlaku i puni hotele, jer plan je da se izbjegle ne šalje u Njemačku, već da se u Hrvatskoj smjeste. Grci će tako sebi poprave turističku sezonu 2016 jer će se očistiti od izbjeglih. A pošteno je, jer su eto Grci naj zaduženiji u EU, a Hrvati su se ove godine pošteno nagrebli novaca pa sad imaju s čime hraniti izbjegle. To je cijela priča koju mi moramo na sebe preuzeti. Pa i hoćemo jer smo Humani! Hehehehehehehehe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare