To je to što me zanima!

Ministar Šuker Adlešički 'prokrčio' put do Sanadera

Na obilježavanju dana HSS-a u sjedištu stranke u Zvonimirovoj ulici došao je premijer Ivo Sanader dok manjine uopće nisu ni bile pozvane
Vidi originalni članak

U spomen na 22. prosinca 1914. godine kad je donesen Program HSS-a u Zvonimirovu su stigli prijatelji i partneri stranke. U središnjicu HSS-a došao je i mandatar Ivo Sanader u društvu Jadranke Kosor, Ivana Šukera, Bože Biškupića, Luke Bebića i Marija Zubovića. S malim zakašnjenjem stigla je i šefica HSLS-a Đurđa Adlešič. Nakon što se nazočnima obratio domaćin Josip Friščić, riječ je dobio i Sanader. U gužvi koja je nastala Đ. Adlešič se nije uspjela izboriti za mjesto uz buduće koalicijske partnere. No stvar u svoje ruke potom je uzeo ministar financija Ivan Šuker i “raskrčio” joj put do partnera. Nakon uvodnih govora trojac Friščić, Sanader i Adlešič iza zatvorenih vrata obavili su još jedan razgovor, na kojem ih je mandatar informirao o tijeku pregovora s manjinskim zastupnicima.
Iako je Friščić u medijima najavio da će žuto-zelena koalicija i HDZ idući tjedan potpisati sporazum, Sanader nije precizirao kad će konačni dogovor biti postignut. Na proslavu u Zvonimirovu nije došao nitko iz SDP-a, a manjinski zastupnici koji bi trebali biti budući partneri nisu ni pozvani.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_18418 23.12.2007.

    dogodilo se: tri dreka u istoj septičkoj, idemo dalje!

  • diki 22.12.2007.

    Eh! Đurđa, Sanader te više niti vidi niti treba jer si pristala da mu budeš noga na tronožšcu. Tako će sjediti na tebii sve 4 godine.

  • bronx77 22.12.2007.

    šuker i đurđa gazili sve ispred sebe da dođu do sanadera. ne se gurati đurđice da se ne spotaknes i padnes

Komentiraj...
Vidi sve komentare