To je to što me zanima!

Ministar: Ustrajat ću u dizanju trošarina za alkohol i duhan

Kujundžić je najavio da će se za godinu dana krenuti u izgradnju dječje bolnice koja će biti faza A izgradnje Sveučilišne nacionalne bolnice u zagrebačkom Blatu
Vidi originalni članak

Ministar zdravstva Milan Kujundžić komentirao je zahtjev oporbe za njegovim opozivom koji će se naći na dnevnom redu Sabora.

- Mislim da je to normalno u demokraciji da ljudi u politici koriste alate uključujući opoziv. Ja ću im na sve odgovoriti u Saboru, volim ljude u oči gledati i odgovarati... Sve ću im reći u Saboru. Dođite s njima - rekao je Kujundžić.

Tvrdi da je reforma u zdravstvu krenula.

Najavio je da će se za godinu dana krenuti u izgradnju dječje bolnice koja će biti faza A izgradnje Sveučilišne nacionalne bolnice u zagrebačkom Blatu. 

Poručio je da će ustrajati u dizanju trošarina za alkohol i duhan jer su brojne druge zemlje to isto napravile i smanjile broj oboljelih od bolesti povezanih s konzumiranjem alkohola i cigareta. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Jan Huntelar 13.10.2018.

    fala bogu pa je bosna blizu...samo sad necu ic po jednu šteku nego par šteka...ono sto sam mogo uplatit u hrv...uplatit cu u bosni, a vjerujem i vecina ostalih... hehe

  • Jedan_dečko 02.10.2018.

    Ovo je najbolja odluka sto je donesao, treba povisit cijene alkohola i duhana, taj otrov ne treba nikome u zivotu

  • nori 🖖 02.10.2018.

    A šečer !??

Komentiraj...
Vidi sve komentare