To je to što me zanima!

Ministar Komadina završio u bolnici zbog tegoba sa čirom

Primili su ga na Zavod za gastroenterologiju KBC-a Zagreb. U priopćenju iz Vlade stoji da su ministra u utorak hospitalizirali kako bi mogli napraviti detaljnije preglede
Vidi originalni članak

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Zlatko Komadina u petak je, 17. veljače, završio u bolnici. Primili su ga na Zavod za gastroenterologiju KBC-a Zagreb. U priopćenju iz Vlade stoji kako su ministra u utorak poslijepodne hospitalizirali kako bi liječnici mogli napraviti detaljnije preglede te postaviti dijagnozu. Komadina je još u petak bio na pregledu kod gastroenterologa, pregledao ga je njegov kolega ministar zdravlja Rajko Ostojić. Neslužbeno se od drugih članova Vlade doznaje da je Komadini proradio čir, a to tumače njegovom reakcijom na stres, piše Večernji list.

Otkako je preuzeo jedan od najproblematičnijih resora Komadina je pod velikim stresom zbog puno posla. Bio je pod dodatnim pritiskom zato što su očekivanja od njega bila velika. Navodno mnogi ministri i premijer nisu zadovoljni njime kao ministrom čega je i on sam svjestan.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • mile kuk 23.02.2012.

    Ne se.ite po čovjeku kojeg ne poznajete,nisu baš svi isti.

  • Istrijanka_1 22.02.2012.

    ma čir na želudcu će uskoro postati Hrvatski brend... :(

  • kristov 22.02.2012.

    nikome, pa niti njemu ne želim ništa loše, no očito je da je počeo pojačano žderati! Nije to više lagana županova dužnost. Stres?! Tome sve pripisuju, no evo mu prilike, korizma započinje danas i danas samo o vodi i kruhu, kako i većina Hrvata radi cijelu godinu. Jedino je loše u svemu što nastave li još neko vrijeme voditi politiku kakvu najavljuju, naša korizma će se produžiti na cijelu godinu umjesto 40 dana. Pa niti u tomu ne vidim nešto loše, što ćemo se jače pročistiti, to ćemo biti jači, žešći, a za neke i suroviji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare