To je to što me zanima!

Ministarstvo će opozvati veleposlanicu Kitarović?

Veleposlanicu Kolindu Grabar-Kitarović bi uskoro Ministarstvo moglo povući iz Washingtona jer je zaključilo da je htjela prikriti zloporabe položaja
Vidi originalni članak

Veleposlanicu Kolindu Grabar-Kitarović bi uskoro mogli povući iz Washingtona, piše Jutarnji list. Isti list piše i da je Ministarstvo vanjskih poslova u žurnoj istrazi zaključilo da je Grabar-Kitarović, kako bi prikrila svoje zloporabe položaja htjela izazvati međunarodnu špijunsku aferu. Naime, njezina supruga Jakova Kitarovića je zaposlenik sigurnosne službe u Veleposlanstvu neko vrijeme pratio jer mu veleposlanica navodno nije htjela produljiti mandat. Snimke na kojima se suprug veleposlanice vidi kako službenim automobilom obavlja privatne poslove je zaposlenik stavio na internet. Veleposlanica, umjesto da se obrati Zagrebu za pomoć je u pomoć pozvala Nijemce i Amerikance. Tako je, zaključuju u Ministarstvu, htjela prikriti aferu oko zloporabe položaja.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • triple xxx 09.03.2010.

    ehheeheeeee biče da se ženska zaželjela malo promjene pa muža domeka nek hrani ovce ...............

  • hold 09.03.2010.

    pa da, uzimaju i koriste sta stignu, jedan drzavni duznosnik hrvatske vlade uzeo je lance za snijeg iz sluzbenog auta

  • marnik954 09.03.2010.

    Ovo sa našom veleposlanicom nije ništa novo,naime to isto rade skoro svi državni dužnosnici. To je isto jedan od faktora koji utiču na veliku javnu potrošnju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare