To je to što me zanima!

Ministarstvo isplatilo 4,7 mil. kuna partneru Kujundžićevih

Kako navodi Telegram, kompanija Smart Medical je osnovana krajem 2016. godine. Tijekom 2018. i 2019. dobili su 4,7 milijuna kuna od države. Vlasnici kompanije su surađivali s obitelji Kujundžić na gradnji kuća
Vidi originalni članak

Ministarstvo zdravstva isplatilo je u posljednje dvije godine 4,7 milijuna kuna kompaniji Smart Medical, objavio je u subotu Telegram

Inače, radi se o kompaniji Nevena Mrkše, prvog susjeda i nekadašnjeg poslovnog partnera Kujundžićevih, a ove isplate bile su tijekom Kujundžićeva mandata.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako navodi Telegram, kompanija je osnovana krajem 2016. godine, manje od dva mjeseca nakon što je Kujundžić stupio na dužnost. Bavi se trgovinom farmaceutskih proizvoda i zastupa njemačku kompaniju koja proizvodi uređaje za endoskopiju. Tako su 2018. preko Ministarstva dobili 1,125 milijuna kuna, a to je bilo više od 50 posto prihoda u toj godini. Sljedeć godine su dobili 3,55 milijuna kuna. 

Nabavljali su proizvode za KB Dubrava, KBC Split, KBC Osijek, KB Merku, KBC Rijeka te KBC Sestre milosrdnice.

DR. MULJATOR Kujundžić tajio 1200 kvadrata zemljišta, stanova, apartmana

Inače, upravo su Tatjana Kujundžić i Snježana Mrkša, supruga Nevena Mrkše, gradile kuće u Markuševcu. Jednu od tih kuća otkupili su Kujundžićevi od vlastite kompanije.

Kujundžić još nije komentirao isplate ovoj kompaniji.

Idi na 24sata

Komentari 190

  • utorkaši 26.01.2020.

    Ovo je stvarno previše. Da li država može opstati s ovoliko lopova ??????

  • bitos 26.01.2020.

    Dođe mi da sad spakiram kofere i odem iz ove kriminalne države

  • Nebozder 26.01.2020.

    Nisam ja majke mi..Udba,crveni,ovi oni..Institucije..Sve bi ti sad uzeo sve..I još bahato govori da se ima gdje vratiti ako ode s mjesta ministra..I opet na našu grbaču..

Komentiraj...
Vidi sve komentare