To je to što me zanima!

Ministarstvo moli sve Hrvate u Turskoj: 'Ne izlazite na ulice'

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova  u subotu je priopćilo da intenzivno prati situaciju u Turskoj te apelira na državljane RH koji se nalaze u Istanbulu i Ankari da ostanu u svojim domovima ili u hotelima
Vidi originalni članak

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova apelira na državljane RH koji se nalaze u Istanbulu i Ankari da ostanu u svojim domovima ili u hotelima, a za sve daljnje upite da se slobodno obrate Veleposlanstvu RH u Ankari na brojeve +905333034882 i Generalnom konzulatu RH u Istanbulu na +905323089657. 

- Molimo sve hrvatske državljane koji se nalaze u Turskoj da ostanu mirni u svojim domovima ili hotelskom smještaju i da ne izlaze na javna mjesta dok se situacija u Turskoj ne stabilizira - priopćilo je ministarstvo.

U petak navečer u Turskoj je izveden neuspjeli pokušaj vojnog udara. Prema najnovijim informacijama, turske vlasti uhitile su 1563 pripadnika vojnih snaga koji su sudjelovali u pokušaju vojnog udara tijekom noći na subotu. U pokušaju udara dosad je poginulo više od 190 ljudi.

Puč su osudili i dio vojske i sve velike političke stranke, uključujući oporbene. Bijela kuća, Europska unija i NATO podržali su demokratski izabranu tursku vladu i pozvali na suzdržanost.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kosmopolit 17.07.2016.

    Dali će ga Haso poslušati i ostati doma?

  • žaba davi rodu 16.07.2016.

    Ne vraćajte se kući kod nas je još veći haos ... Tamo će se već nekako smirir problem je jedan čovijek kriminalac Erdogan ali kod nas uskoro počinje orgijanje Kod nas su problem svi koji dođu na vlast Nema goreg nego kad loše zamjeni gori

  • Coprnica Agram 16.07.2016.

    pa tko vas tjerao tam dolje na dopust? kaj doma nemamo mora?

Komentiraj...
Vidi sve komentare