To je to što me zanima!

Ministarstvo: Ponuđači mogu, ali nisu povukli svoje ponude

Iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture osvrnuli su se na tvrdnju Mijata Stanića da je monetizacija autocesta propala i kazali da nitko ponudu nije povukao
Vidi originalni članak

Iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture u utorak su poručili kako nisu točne tvrdnje Mijata Stanića da su ponuđači za monetizaciju autocesta u Hrvatskoj povukli svoje ponude. 

Ponude koje su za sada predali su neobvezujuće i ponuđači ih mogu povući, no to nisu učinili. Istaknuli su i kako eventualno odustajanje ponuđača za sobom povlači striktnu proceduru te kako nije moguće naprasno povući ponudu. 

Pokretač inicijative 'Ne damo naše autoceste' i predsjednik Nezavisnog cestarskog sindikata Mijat Stanić u ponedjeljak navečer na svom Facebook profilu napisao je da je monetizacija autocesta propala. 

- Narode, zasad neslužbeno, propala koncesija - investitori povukli ponude,...hehe - napisao je Stanić. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Zagi_Dr 21.01.2015.

    Staniču uhljebe, ako uzmem auto na kredit knjižica je u banci dok ne vratim kredit, sad pitanje za tebe od milijun kuna je: ČIJI JE AUTO?? Isto je tako i sa autocestama, mi smo ih sagradili, mnogi se i nakrali, ali opet pitanje za tebe: TKO JE DAO NOVAC za autoceste? Onaj ko je platio taj je i vlasnik!!!!!!!

  • azaštoopet 20.01.2015.

    Monetizaciju svakako treba provesti, ako ništa drugo, poradi toga da su raščisti situacija sa prevelikom plaćama i prekomjernog broja besposlenika koji dobivaju previsoke plaće za svoj nerad.

  • azaštoopet 20.01.2015.

    Sasvim je jasno da u ovom slučaju jedna strana laže. Ili Ministarstvo ili Stanić. Čini mi se čak da Stanić govori ono što nekima možda odgovara, ali da ne govori istinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare