To je to što me zanima!

Ministarstvo rada dobilo 1,8 milijardi eura od EU do 2020.

Ministrica rada Nada Šikić se na konferenciji za novinare održanoj u Vladi pohvalila kako je u svom resoru organizirala sustav za uspješno povlačenje europskog novca
Vidi originalni članak

Ministrica rada Nada Šikić se na konferenciji za novinare održanoj u Vladi pohvalila kako je u svom resoru organizirala sustav za uspješno povlačenje europskog novca. Ministarstvo rada je, naime, dobilo akreditaciju za korištenje 1,8 milijardi eura do 2020. godine. 

- Taj novac ce biti iskorišten za zaposljavanje, socijalno uključivanje i najpotrebitije među nama - rekla je Šikić. Njezina pomoćnica Katarina Ivanković Knežević je objasnila kako je spriječeno da se 150 milijuna kuna za zaposljavanje mladih vrati u europsku blagajnu.

- Trenutno je u mjerama dodatnih 5000 osoba. Dio ih je uključen jos od prosle godine. Cilj nam je imati oko 28.000 mladih sufinanciranih iz Europskog socijalnog fonda - rekla je Ivanković Knežević. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • POTPEC 25.05.2016.

    Sve je u redu. POVUKLI su sredstva. A di če ih sada utrošiti PITANJE JE VELIKO. a onda slijedi odgovor "najpotrebitije među nama". I problem reješen.

  • realm 25.05.2016.

    pocnite zaposljavat a ne se bazirat na pustim pricama...

  • Vražji Vrag 25.05.2016.

    Kasnob kasno... Ljudi su već opljačkani, radelili se, poumirali, poduzeća uništena...

Komentiraj...
Vidi sve komentare