To je to što me zanima!

Ministarstvo: Škola će u svim županijama početi 3. rujna

Zaprimili su mišljenje Službe za društvene djelatnosti Ureda državne uprave Splitsko-dalmatinske županije koji smatra da nema opravdanih razloga za odgodu
Vidi originalni članak

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je kako će nastava u većini škola u Hrvatskoj početi 3. rujna kako je i najavljeno, pa tako i u Splitsko-dalmatinskoj županiji koja je odgodu početak nastave tražila zbog vrućina.

Izuzetak je tek nekoliko škola na tom području, pa je tako Dental centru Marušić i Osnovnoj školi dr. Fra Karlo Balić u Šestanovcu odobrena odgoda do 10. rujna zbog radova, a učenici koji pohađaju OŠ Hvar i OŠ Jelsa također će kasnije krenuti u školu zbog turističke sezone. 

Naime, Ministarstvo je u utorak zaprimilo mišljenje Službe za društvene djelatnosti Ureda državne uprave Splitsko-dalmatinske županije u kojem navode kako Ured smatra da nema opravdanih razloga za odgodu nastave. Ured koji je u kontaktu s Hidrometeorološkim zavodom ima informaciju kako će početkom sljedećeg tjedna temperature pasti te ne bi trebalo biti problema za normalno izvođenje nastave. 


Idi na 24sata

Komentari 38

  • MilanGrgić 01.09.2012.

    Školu treba ukinuti, ionako djecu šalju doma sa preporukom da roditelji rade 12 sati s djecom, od zadnjih 15 roditeljskih sastanaka na 12 se tražilo od roditelja da plate izlete koje organiziraju profesori,i nije dovoljan cijeli cirkus oko nabave knjige nego još na sastancima se traže da se dodatno kupuju radne knjige koje i nisu u programu. Pa dokle više?!

  • a sto reci 29.08.2012.

    hah neće imati skolu zbog turstičke sezone..Pa i u Zadru i u Splitu pa i drugdje još traje pa ko nas što pita.

  • ring-ring 29.08.2012.

    aj bar jedna pametna

Komentiraj...
Vidi sve komentare