To je to što me zanima!

Ministarstvo zdravstva zasuli jajima: 'Koliko vrijedi život?'

Nakon smrti mladića Mattea Ružića (22) u Zaprešiću i još jednog čovjeka u Jastrebarskom zbog manjka liječnika u timovima Hitne pomoći, građani su bijesni
Vidi originalni članak

Ulazna vrata Ministarstva zdravstva netko je u utorak ujutro zasuo jajima. Ispred zgrade je obješen i transparent s natpisom 'Koliko vrijedi jedan život u Hrvatskoj', a ispred ministarstva se nalaze i dva policijska auta.

Nakon smrti mladića Mattea Ružića (22) u Zaprešiću i još jednog čovjeka u Jastrebarskom zbog manjka liječnika u timovima Hitne pomoći, građani su bijesni. Nezadovoljstvo su pokazali i prosvjedom u Zaprešiću u ponedjeljak kada je njih 200-injak poručilo da su ljuti i bijesni. 

S druge strane, ministar zdravstva, gradonačelik Zaprešića i ravnatelj Hitne pomoći ne osjećaju se odgovornima. 

Kako nam je rekao očevidac, 5-6 djevojaka je bacilo jaja i pobjeglo.


 

Idi na 24sata

Komentari 406

  • bushmann 16.08.2018.

    Sad će jadna čistačica ni kriva ni dužna morat to čistiti. Jasna poruka ministrima. Hrvatski narod nije gladan ako se može tako nabacivati hranom. Trebalo je istresti hrpu smeča i zapalit.

  • Anarhosindikalist 15.08.2018.

    Jedina krivnja ministra je ta što nije već davno dao ostavku kad je vidio da ne može funkcionalno voditi zdravstvo jer za to nema ni uvjeta niti dostatnih financijskih sredstava. Problem zdravstva je prevelik za pleća bilo kojeg ministra prije, a isto i onoih koji će doći nakon Kujundžića.

  • MarioMarca 15.08.2018.

    Vidi neko u Hrvatskoj ima muda

Komentiraj...
Vidi sve komentare