To je to što me zanima!

Ministri zadovoljni odrađenim: Zaslužujemo još jedan mandat

Uoči zadnje sjednice Vlade prije parlamentarnih izbora ministri su kratko ocijenili mandat Kukuriku koalicije. Većina je zadovoljna odrađenim i ne bi ništa mijenjala
Vidi originalni članak

Uoči zadnje sjednice Vlade prije nedjeljnih parlamentarnih izbora ministri su kratko ocijenili mandat Kukuriku koalicije. Ministri su zadovoljni odrađenim i mišljenja su da su postigli puno.

Miljenić: Neke stvari smo mogli napraviti brže, bolje i drugačije

Na kraju mandata postavilo se i pitanje bi li što promijenili.

- Naravno. Čovjek uvijek kad se vrati unazad uvidi da su se neke stvari mogle napraviti brže, bolje i drugačije, ali gledajući okolnosti u kojima smo radili te gdje smo sada, apsolutno sam zadovoljan - rekao je ministar pravosuđa Orsat Miljenić.

Varga i Mornar ne bi ništa mijenjali

Za razliku od njega ministri zdravstva i obrazovanja Siniša Varga i Vedran Morna r u svom mandatu, u kojem nisu bili otpočetka ove Vlade, ne bi ništa mijenjali. Mornar je ustvrdio da stoji iza svega što je napravio.

Maras: Bilo je dosta teških stvari

Ministar poduzetništva Gordan Maras poručio je da je tijekom mandata bilo dosta teških stvari, ali kaže ovako ad hoc doista mu je teško napraviti analizu.

Lorencin: Još da smo imali bolji i jači tempo...

Od početka mandata nije bio ni ministar turizma Darko Lorencin , a jedino što bi volio da su kao ekipa imali bolji i jači tempo.

- Konsolidirali smo državu, promijenili način ponašanja jer smo naslijedili jako težak zadatak i kosture. Smatram da ova politička opcija itekako zaslužuje drugi mandat - zaključio je Lorencin, član IDS-a koji za razliku od prošlih izbora na ove ne izlazi u koaliciji s SDP-om i partnerima.

Tijekom mandata Kukuriku koalicije, Vladu je napustilo devet ministara.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • najiram 10 05.11.2015.

    e što se sam fali svi znamo kuljko vredi...dolje tehnićka vlada koja se sad probudila bar je zoki tak rekel u bjeluvaru da prek noći ni mogel nikaj rešiti...

  • pčela 05.11.2015.

    Zaslužujete vi KVISKA GOLAĆA.

  • Kresimir Ruzic 05.11.2015.

    NA GOLOM OTOKU..SVAKAKO I DVA AKO TREBA

Komentiraj...
Vidi sve komentare