To je to što me zanima!

Ministrica Dalić i Jurčić sreli se u Kastvu pa razmijenili darove

Darijo Vasilić i Ljubo Jurčić obilazili su tržnice u Rijeci i družili se s građanima. Oko podneva su se uputili u Kastav gdje su naišli na HDZ-ovu ministricu Martinu Dalić
Vidi originalni članak

Ljubo Jurčić i Darijo Vasilić su u nedjelju sa suradnicima boravili u Rijeci gdje su dijelili promidžbene letke i predstavljali izborni program koalicije (BUZ-PGS-HRS) za nadolazeće parlamentarne izbore. 

Od jutra su obilazili gradske tržnice i družili se s Riječanima. U 8 sati bili su na tržnici Vežica, u 9.30 spustili su se do glavne riječke tržnice u centru grada, dok su u 10.30 sati boravili na tržnici Brajda odakle su krenuli na tržnicu Zamet. Nešto prije podneva uputili su se na Kastav, gdje je u isto vrijeme boravila i ministrica Martina Dalić. Jurčić je prišao ministrici i pozdravio je. Suparnici su potom razmijenili simbolične darove. Martina Dalić Juričiću je darlovala kemijsku olovku, a on njoj med. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mayhem29 27.11.2011.

    Ooooovaaaaaj hocemo li mi uskoro gledati ovu Dalićku u Remetincu ili ne????????Ona je jedna od onih kojima bi svakako trebalo sačuvati jednu čeliju......

  • martagi 27.11.2011.

    ajmee..prva slika presmiješna :D

  • MAX 2010 27.11.2011.

    po čemu se zaključuje da novi i mladi sve znaju??Mislim da bi u normalnim okolnostima presudno bilo ono što i kako se nudi po što nižoj cijeni za glasačku večinu (ne za onih 200 ili600):Jer i Adolf je bio mlad pa nije valjao ni za svoje......!

Komentiraj...
Vidi sve komentare