To je to što me zanima!

Ministrica Holy intervenirala da spasi tajnicu u HŽ-u od otkaza

Holy je poslala pismo predsjedniku uprave HŽ-a u kojem traži da ju poštedi otkaza ili premjesti na drugo radno mjesto jer je Heidi "stekla dojam da je u nemilosti"
Vidi originalni članak

Ministrica zaštite okoliša Mirela Holy od otkaza htjela je spasiti tajnicu predsjednika uprave HŽ-a, Heidi Maziju, ujedno  suprugu stranačkog kolege, javlja HRT.  Holy je poslala pismo predsjedniku uprave HŽ-a Reneu Valčiću u kojem traži da ju poštedi otkaza ili premjesti na drugo radno mjesto jer je Heidi "stekla dojam da je u nemilosti"  jer je imenovana dok je vladao HDZ. U pismu navodi njene kvalifikacije i da je ona primljena prije godinu dana temeljem natječaja. 

Predsjedniku Uprave HŽ-a Valčiću nije jasno kako je pismo došlo u javnost i nije prihvatio sugestiju Mirele Holy. 

Ministrica je u Otvorenom rekla kako se ne radi o političkoj intervenciji već "preporuci za humaniji odnos".

 -  Tražila sam samo da se gospođu politički ne šikanira - rekla je Holy. 

U emisiji Otvoreno Tomislav Karamarko, novi predsjednik HDZ-a, rekao je da takva reakcija nije primjerena jednoj ministrici, a Dragutin Lesar (Laburisti) da se tu radi o političkom nepotizmu i preporučio Milanoviću da se SDP očisti od takve prakse.   

Idi na 24sata

Komentari 211

  • polo60 09.06.2012.

    Vidi molim te postavljena za vrijeme hdz-a pa ju sada mora spašavati ,sada se sama spasila svojom glupošču .

  • patak113 09.06.2012.

    Ovdje problem nije u intervenciji zbog jedne tajnice. Problem je ozbiljniji. Ministrica (bivša) se zamjerila Gazimiru. I za mene je to zapravo njen problem. A intervencija ovog tipa i gadnijih biklo je i prije, i od drugih, i neće niti s ovom prestati. Uostalom, mijenjati tajnice kad dođe nekakva nova vlast i nije nužno, tajnica(k) bi trebala biti profesionalaka, prema tome i ostati! Za mene problematična osoba u ovoj vladi nije ministrica H. nego ministar Gazimir! Tu joj trebaju promjene (tj. vladi), ako se ne želi raspasti priej slijedećih izbora.

  • viviann 07.06.2012.

    kaj nije mogla dati nekom tajniku da riješi taj problem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare