To je to što me zanima!

Ministrica Pusić na Bledskom forumu s Karlom Erjavcem

Na Bledskom forumu glavne teme su uloga Europe u međunarodnim odnosima, regionalni izazovi u južnom Sredozemlju, jugoistočnoj Europi i središnjoj Aziji
Vidi originalni članak

Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić u ponedjeljak će sudjelovati na Bledskom strateškom forumu gdje će se međuostalim susresti i sa slovenskim kolegom Karlom Erjavcem, piše HRT

On je komentirao napise nekih hrvatskih medija kako Bruxelles gubi strpljenje oko slovenskog uvjetovanja ratifikacije hrvatskog pristupnog ugovora s pitanjem Ljubljanske banke te rekao kako ne osjeća nikakav pritisak. 

Na Bledskom forumu glavne teme su i uloga Europe u međunarodnim odnosima, regionalni izazovi u južnom Sredozemlju, jugoistočnoj Europi i središnjoj Aziji te odnosi EU i Kine. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dahhmal 04.09.2012.

    Baba se malo šeće po Bledu sigurno bu sa kolegom iz Slovenije nekaj pametno smislila, jer Brisel sigurno zanima mišljenje tak velikih i jakih država kaj su Slovenija i Hrvatska.

  • Capafiori 03.09.2012.

    Nemoguće da ona opet pokušava "trgovati" teritorijem RH?????? :(

  • StefanBulum 03.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare