To je to što me zanima!

Miočić skoro zaplakao kad je čuo da ostaje u pritvoru

Karlovac: Sutkinja Sanda Janković odbila je zahtjev da se vozača ministra Kalmete i okrivljene za reketarenje Miće Valentića pusti na slobodu
Vidi originalni članak

Tužiteljstvo je kao svjedoke pozvalo Slavka Šimovića, bliskog prijatelja Danijela Miočića i vlasnika tvrtke Ploter iz Zadra, te policajce koji su osiguravali kuću oštećenog Miće Valentića.
Šimović je drsko odgovarao sutkinji Sandi Janković i tvrdio je da se ne sjeća što je rekao tijekom istrage. Rekao joj je neka pročita njegovo svjedočenje koje je dao krajem lipnja, što je ona i uradila. Nakon saslušanja svjedoka odvjetnici Danijela Miočića i ostale trojice pritvorenika tražili su njihovo puštanje na slobodu. Nakon više od dva i pol vijećanja prijedlog za ukidanjem pritvora je odbijen. Miočić je, čuvši presudu, gotovo zaplakao, a njegovi odvjetnici smatraju da je na ovakvu sutkinjinu odluku utjecala moguća reakcija javnosti.
- Izrazito smo razočarani odlukom. Očekivali smo da će naš prijedlog biti prihvaćen - rekli su Gordan Preglej i Andrej Korljan.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_17701 12.10.2007.

    Ali sam se predomislio kada sam čuo da bi mogao završiti u zatvoru, bolje da to ostavim za drugo vrijeme kada postanem političar i uradim to na legelan način.

  • user_17701 12.10.2007.

    Ja sam skoro otišao opljačkat banku u blizini radi ovakvog naslova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare