To je to što me zanima!

Holy proširila ORaH i kritizirala Milanovićev odlazak na odmor

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Za predsjednicu splitskog ogranka izabrana je Tatjana Radmilo. U splitskom hotelu Park okupilo se pedesetak znatiželjnika, a Mirela Holy otvorila je petu podružnicu
Vidi originalni članak

Mirela Holy osnovala je ogranak svoje stranke ORaH (Održivi razvoj Hrvatske) i u Splitu.

U splitskom hotelu Park okupilo se pedesetak znatiželjnika, a za predsjednicu splitskog ogranka izabrana je Tatjana Radmilo.

Mirela Holy rekla je kako je splitski ogranak peta po redu podružnica njene stranke, i to nakon Bjelovara, Varaždina, Đakova i Osijeka.

'Nije trenutak da se ide na odmor'

- Iskreno, nisam čula tu informaciju, ali mislim da Vlada ima puno posla i nije trenutak za odlazak bilo gdje na odmor - rekla je predsjednica stranke OraH Mirela Holy uoči osnivanja stranačke podružnice u Zadru. Komentirala je i dvojbe oko gradnje Centra za zbrinjavanje otpada u zadarskom zaleđu. Iako nije sretna zbog rješenja, kaže kako bolje i mehaničko-biološka obrada otpada, nego ništa. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • MiroBrajčić 14.07.2014.

    Na drugoj slici joj samo fale brcici ispod nosa i prava je Adolfina

  • LebronPetrovic 16.02.2014.

    Kaj znaju one dobru orahnjaču napraviti?

  • Pomorac_1 16.02.2014.

    Draga mire lice da nije trenutak za onmor, nije on isauo na odmor nego sebi organizira mjesto za binge iz Hrvatske zna on da dolazi revolucija zato je ibio u Mostaru po informacije. A I tebi bi bilo pametnije da si digla ruku da se sabornicima smanji placa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare