To je to što me zanima!

Mirela Holy: Možda ću Čačića zatražiti da mi se javno ispriča

Bivša ministrica zaštite okoliša komentirala je Zmajlovićevu izjavu o gradnji hidroelektrane Ombla. Prisjetila se Čačićevih komentara na studije iz lipnja prošle godine
Vidi originalni članak

Bivša ministrica zaštite okoliša komentirala je Zmajlovićevu izjavu o gradnji Hidroelektrane Ombla. Prisjetila se Čačićevih komentara na studije iz lipnja prošle godine.

- Vlada će postupati u skladu s profesionalno izrađenim elaboratima i studijama prvorazrednih eksperata koje koštaju ozbiljan novac i koje se ne rade popodne u kuhinji za prijatelje ili zbog nekih interesa - rekao je tada Čačić, a Holy sad kaže:

- Možda ću tražiti Čačićevu javnu ispriku.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • ortodoxero 10.02.2013.

    Eko podoji mi ga. :*

  • diba_1 09.02.2013.

    gospodična Holy, koja korist da vam se dotični ispriča? zadovoljštinu tražite na drugi način, dovoljno ste sposobni i stručni, da pobijete sve njihove tvrdnje.

  • vekavac 09.02.2013.

    Gospodična Holy mislim da ste propustili tajming za traženje isprike.Pored toga ste onda otišli podvijena repa umjesto da ste otvoreno rekli Čačiću i Milanoviću što ih ide.Mislim da biste tada imali puno više uvažavanja od dobronamjernih Hrvata jer st bili jedna od rijetkih svijetlih točaka u kaljuži strančarenja.Takvim odlaskom se malo potamnili ali ipak mislim da ste momentalno jedna od rijetkih donekle poštenih političara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare