To je to što me zanima!

Mirjana je bila pozitivna na kokain, Ivo ipak negativan

Dovršena vještačenja bioloških uzoraka uzetih od para Pukanić pokazuju da je Mirjana pozitivna na kokain, dok je njen suprug Ivo Pukanić negativan
Vidi originalni članak

Dovršena vještačenja bioloških uzoraka uzetih od bračnog para Pukanić pokazuju da je Mirjana Pukanić pozitivna, a njezin suprug Ivo negativan na kokain, piše Večernji list. Prije nego što su stigli rezultati testa, odvjetnik Mirjane Pukanić, Nebojša Bestić, rekao je kako očekuje pozitivne rezultate.
- Sigurno ima tragova kokaina jer ju je suprug prisiljavao da se drogira. Ona je nedvojbeno imala kontakt s kokainom, ali ga nije kupovala - tvrdi Bestić. Još nisu stigli rezultati koji će pokazati tko je bio u doticaju s drogom nađenom u stanu Pukanićevih.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • zeljo 27.04.2008.

    U hrvatskoj trenutačno ima sigurno 100 000 žena koje imaju slične i vrlo slične muževe kao puki.. Žene šute, bore se.. Gospođi Mirjani nitko nije branio da uzme svoje dijete ui ode,.. Oprostite gospođo Leonarda... ja bih rađe sa svojim djetetom spavala ispod mosta nego se drogirala.. Gospođa je radije sjedila u lijepom stanu.. Tisuće ženica neuglednih i nepoznatih kaže DOSTA JE TERORA i odu... ili promijene brave... ili jave policiji... ili ga koknu same... ovo prvi put čujem da je neko staru kobilu od 40 godina navukao na drogu fuj fuj fuj fuj fuj fuj mrzim lažove.. Ovo vam je borba advokata i Sarnavake za komad pukanićevog kolača... fuj..

  • Zec_numero1 27.04.2008.

    baš postaje zanimljivo.....pazi Puki je negativan a Pukijevka pozitivna....ma hajde......

  • podgorčina 26.04.2008.

    PRVO ovaj pokušaj ubojstva iz te blizine nebi promašijo niti mišo kovač(sjećate se da se nije uspijo ubiti pucajući u glavu) stoga sumnjam da je i postojao. DRUGO tko koga u ovoj priči želi nasamariti to nas neinteresira TREĆE oni su usiljena bjedna skupina narkomančina i dilera (zašto je prestala ona istraga o dileru za estradu dali je možda došla do pukija) ČETVRTO zašto još nitko nije u pritvoru dali nije dovoljan dokaz 15 grama u stanu i nalaz u vlasištu daje ne nazovem gospođom Mirjanom koja tvrdi da ju je ovaj nasilnik drogirao PETO i jedino važno u ovoj priči je "MOLIM VAS PREKINITE PISATI O OVOJ SOTONISTIČKOJ SEKTI " H.V.A.L.A

Komentiraj...
Vidi sve komentare