To je to što me zanima!

Mirjana Pukanić bila je mrtva dan i pol, kraj nje našli lijekove

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prijateljica je pokušala stupiti u kontakt s njom, no Mirjana Pukanić se nije javljala na telefon. Tada ju je odlučila posjetiti i pronašla mrtvu na podu u dnevnom boravku
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija potvrdila je u nedjelju kako je Mirjana Pukanić (49) vjerojatno dan i pol ležala mrtva u svom stanu u zagrebačkoj Ilici. Nju je, podsjetimo, u subotu oko 20 sati pronašla prijateljica, inače medicinska sestra. 

- Prijateljica je pokušala stupiti u kontakt s njom, no Mirjana Pukanić se nije javljala na telefon. Tada ju je odlučila posjetiti - kazali su u policiji. 

Istražitelji na tijelu Mirjane Pukanić nisu pronašli tragove nasilja, zbog čega je isključena mogućnost da je riječ o ubojstvu. 

Tijelo je bilo u dnevnom boravku pokraj kreveta. Neslužbeno doznajemo kako su kraj tijela pronašli bočicu s lijekovima za smirenje. 

 - Mirjana je izgubila svaku volju za životom. Živjela je samo od prošlosti i analizirala što joj se dogodilo - ispričala je za Jutarnji list Sanja Sarnavka iz Udruge B.a.b.e. koja je prije tri godine smjestila Mirjanu u sigurnu kuću. 

Mirjana Pukanić živjela je od 900 kuna mirovine bivšeg supruga jer ostavinska rasprava još nije bila provedena. Navodno nije imala ni socijalno osiguranje, a živjela je u stanu od četrdesetak kvadrata. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • ivanabj 09.01.2012.

    gdje su bile Autonomne ženske kuće u ovom slučaju gdje ta tzv ženska kuća koja štiti žene u svim segmentima života, nigdje naravno, samo traže besramno novce da bi financirale sebe, kad ih se nazove ispitaju te kao kriminalca, od stručne pomoći ni s

  • PepicaBelicka 09.01.2012.

    zar nije očigledno kakav je taj pukanić sm..d iz aviona se vidi daj da nije u nešto upetljan bio ne bi tako završio a kakva su to djeca koju možeš da nahuškaš pravi izraz protiv rođene majke ne dao bog nikome možda se i spasila ovozemaljske boli i ako se trebala da boriti za sebe slomili su je neka im na duši bude laka joj zemlja bila

  • ana38 09.01.2012.

    Bez obzira kakva i da je bila,na slikama vidim da joj je lice,izobliceno,to je cesta pojava kod ljudi koji piju jake antidepresive,znaci ponavljam,njena rogjena kcer,sada vise ne tako mala,nije smela da okrene grb majci.Niko,ni rodtelji,ni deca,ne smeju sebi da dozvole,da zaborave,sa znaci sveta nit roditeljstva.Zao je pre svega zalosno,sto je ova relativno mlada zena zavrsila,kako je zavrsila.Njeno dete,treba da ozbiljno poradi na svoju savest.Ali stvarno,i nadam se da ce ovo da procita,iskreno se nadam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare