To je to što me zanima!

Miroslav Rožić ipak neće sudjelovati na izborima

Bivši HSP-ovac Miroslav Rožić demantirao je glasine o tome da će se na predstojećim parlamentarnim izborima naći na listi HSLS-a
Vidi originalni članak

Nikad ne reci nikad, ali na ovim izborima neću sudjelovati - kazao je bivši HSP-ov saborski zastupnik demantirajući glasine da će na predstojećim parlamentarnim izborima biti na listi HSLS-a. Proteklih dana nagađalo se da bi se Rožić , koji je HSLS napustio prije 12 godina, mogao naći na njihovoj izbornoj listi za Zagreb. Takve informacije su krenule kad je Rožić na dan raspuštanja Sabora popio piće s predsjednicom HSLS-a Đurđom Adlešić. Glasnogovornica HSLS-a Andrea Latinović tvrdi kako razgovara o njegovu povratku u stranku nije bilo. No Rožić, koji je dan nakon izlaska iz HSP-a najavio i da se povlači iz politike, ostavio je mogućnost da se jednog dana ponovno politički angažira.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • diki 15.10.2007.

    Onaj koji jednom izađe iz stranke netreba ga više nikada primati nazad. A o čovjeku koji se želi baviti politikom pa mijenja stranke kao čarape, sve govori samo za sebe.

  • Zeljko9 14.10.2007.

    a stvarno su slične stranke pa se prebacuje vamo-tamo

  • zkobescak 14.10.2007.

    ROŽIĆ-je umišljeni intelektualac pun sebe niti malo urođene pameti. Misli da on MOŽE BITI PAMETNIJI OD SVIH A NEZNA NI ZATVARAČ NA HLAČAMA OTKOPĆATI \"BEZ UPUTSTVA\" U HSLS-u vjerujem da če prevladati razum i neće primiti tog primitivca, ADLEŠIĆ I ČEHOK budite pametni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare