To je to što me zanima!

Miroslav Vitković ostat će na čelu Uprave Podravke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sjednica Nadzornog odbora na kojoj su morali izabrati novu upravu tvrtke još traje, a Vitković je predložio aktualne članove uprave za suradnike
Vidi originalni članak

Nadzorni odbor Podravke odlučio je u ponedjeljak da će na čelu tvrtke i dalje ostati Miroslav Vitković, javlja Večernji list. Vitković je predložio dosadašnje članove uprave za svoje suradnike. Jedino će Branka Vujaka zamijeniti Miroslav Repić. Predsjednik NO Ljubo Jurčić rekao je da je razgovarao sa svima, no da nikoga nije nagovarao koga da izaberu. Novinarima nije želio otkriti tko je glasao za, a tko protiv izbora Vitkovića. Jurčić tvrdi da je samo usmjeravao članove Nadzornog odbora na najmanje štetno rješenje.
- Ovaj izbor je svojevrsno pomirenje između mene i Ljube Jurčića. Ponavljam da je Podravka unatoč silnim problemima ostala stabilna kompanija s dobrim poslovanjem te da će kao takva nastaviti puniti državni proračun - rekao je Vitković.
Jurčić se danas sastao s hitno uspostavljenim Stožerom za obranu Podravke predvođen nekolicinom radnika. Žele ukazati da su nezadovoljni što se nova Uprava bira u zadnji tren. Podržavaju dosadašnjeg kriznog predsjednika Uprave Miroslava Vitkovića, a protive se imenovanju nekoga tko nije iz Koprivnice ili da novog predsjednika imenuje Trgovački sud.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • JerkoKC 31.05.2010.

    Tako i treba.Podravski seljak i radnik je stvarao tu Podravku i odvajao od svojih primanja da bi sutra njima i njihovoj djeci bilo bolje i da bi imali posla.Nitko im to pravo ne može uzeti,pa ni oni koji nisu iz Koprivnice,a naročito ne oni iz dijaspore.

  • 31.05.2010.

    ma nemoj mi rec.... oni se bune ako netko nije iz koprivnice... mojne me hoblat..

Komentiraj...
Vidi sve komentare