To je to što me zanima!

Misli ozbiljno: Go-go plesačice na Hvaru više nisu dozvoljene

Ne vidim zašto se proziva Grad da je zabranio plesačice, a ne proziva se onoga tko ih je doveo. One nisu bile u hotelu, već na javnoj površini, rekao je Rino Budrović
Vidi originalni članak

Ono što je nakon pobjede na izborima najavljivao, novi gradnačelnik Hvara Rino Budrović počeo je ostvarivati. Tako je zabranio plesačice na javnoj površini. Budrović je već nekoliko puta rekao kako se ne slaže s percepcijom Hvara kao partijanerske destinacije i to je odlučio mijenjati već ove turističke sezone.

Napravio je inventuru javnih površina koje je Grad dao u zakup te prekontrolirao na koji ih način zakupci koriste, piše Dalmacija News. Otkriveno je kako su se gosti na terasi pred hotelom Riva zabavljali uz go-go plesačice, što se gradonačelniku nije svidjelo. 

- Točno je da smo zabranili plesačice na javnoj površini. Grad je zaštitio svoj najam. Ne vidim zašto se proziva Grad da je zabranio plesačice, a ne proziva se onoga tko ih je doveo. One nisu bile u hotelu, već na javnoj površini koja je dana u zakup. Površina je namjenski dana kao štekat, a točno se zna što se može događati na štekatima, a što ne - kazao Budrović, a prenosi Dalmacija News.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 16.08.2013.

    Ajde svi sa Hvara u Novalju, tu su gole u dućanima i po cesti i po plažama i u crikvi i inače. Jedini problem je što briju bradu, imaju dlakave poge i prsa, malo dublje glasove i zovu se Lorenzo, Hans, Pjotr, Pavel i Senad i tako to.

  • DOWNSIDEUP_ 15.08.2013.

    Šta sad? Plesačice smetaju babetinama za vrijeme gledanja kroz prozor dok se žale na glasnu muziku?

  • maximus73 15.08.2013.

    Admin ne kužim ako je demokracija zasto nemogu izraziti svoje mišljenje .rijec konjina nije nesto sto bi trebalo biti odmah izbrisao.pa ljudi ne živimo u sjevernoj Koreji ... Ili možda živimo ... Nisam imao loše namjere, i ako treba imenom i prezimenom cu se predstaviti

Komentiraj...
Vidi sve komentare