To je to što me zanima!

'Mislim da neću moći čista srca oprostiti što su radili'

Dječak kojeg su kolege u školi zlostavljali i snimku objavili na internetu sretniji je u novom razredu, a kaže da mu se kolega iz bivšeg razreda ispričao
Vidi originalni članak

Dječak kojeg su kolege u razredu zlostavljali u utorak se prvi put nakon godinu i pol kući vraćao s prijateljima iz škole u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Po prvi puta u klupi nije sam, a ispričao je da su ga u novom razredu lijepo primili. Kaže da su ga na odmoru čak i nagovarali da pjeva s njima, piše Večernji list. Rekao je da mu je u školi prišao kolega iz bivšeg razreda i ispričao se za ono što su mu radili, no misli da im nikada neće moći čista srca oprostiti za ono što je prošao. Opisujući dugotrajno zlostavljanje rekao je da ga je najviše boljelo kad su ga bacali u zrak ili udarali u kuk koji mu je ozlijeđen u prometnoj nesreći. U početku je sve tajio roditeljima, a kaže da je više bio ljutit nego tužan. Ljutio se na sebe što je nemoćan da se suprostavi nasilnicima. Najlakše mu je bilo na vjeronauku i njemačkom jer su se pred tim učiteljicama nasilnici morali povući. Hrvatska obitelj iz Njemačke pokrenula je humanitarnu akciju kako bi dječakovoj obitelji što prije izgradili novi krov nad glavom.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Bambi007 20.01.2010.

    Siroto dijete, nek mu dragi Bog da srece i zdravlja i da mu nitko vise ne naudi...

  • 1Broj 20.01.2010.

    sada je to samo djete ali sta ce biti kada odraste?.......samo jedan nesposoban covjek koji se ne bude znao obraniti ......... treba ga vratiti u taj isti razred pa neka sam nauci da se treba braniti......koliko mi ga je zao jos me vise ljuti njegova nemoc da se sam obrani............stolac u ruke sine i udri.....ako nejde ljepo :)

  • plavi cvijet 19.01.2010.

    Gospođo, tužite školu. Ne samo radi Vašeg sina nego i radi druge djece. Vi ste dijete slali u školu, a ne na ulicu. U školi potoje pravila, a pravila ako se krše trebaju se sankcionirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare