To je to što me zanima!

Misterij izmjene broja pratitelja na Instagramu nestalog Mateja: 'Prijatelji su deaktivirali profile'

Signal na Matejevom Viber profilu bio je aktivan u petak navečer te je zbog toga nastala pomutnja. Njegov otac Nenad Periš objasnio je da je riječ o aktivnostima koje provodi policija u sklopu istrage slučaja
Vidi originalni članak

Teorije zavjere koje se pojavljuju na društvenim mrežama oko nestanka Mateja Periša se množe iz dana u dan, pa su tako jučer mnogi bili u čudu zbog aktivnosti na Viber profilu, što je pojasnio i njegov otac rekavši da se radi o aktivnostima koje provodi policija u sklopu istrage svih detalja u ovom slučaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Misterija broja pratitelja na Instagramu

Sada se pak teorije i priče pletu oko broja pratitelja na Matejevom Instagram profilu koji se mijenja.

NESTAO PRIJE 3 TJEDNA Vulin o Mateju Perišu: 'Javili su nam da na Vračaru kupuje kruh. Ali to je bio neki drugi čovjek'

- Neki imaju teoriju da je živ i da se iz tog razloga mijenja broj ljudi koje on prati, a u stvari se radi o tome da je Matej možda prije nestanka nekome poslao zahtjev za prijateljstvo pa ga je taj netko tek sad prihvatio - rekao je izvor za Srbiju danas. Ističe da se broj pratitelja mijenja i ukoliko netko deaktivira profil jer se tada smanjuje brojka. A upravo brojni njegovi prijatelji deaktivirali su svoje profile u posljednje vrijeme.

TRAŽE GA VEĆ 23 DANA Matejeve prijatelje zbunio je signal na Viberu u 21:53: Je li policija provjeravala kontakte?

- Neki čak vjeruju da je Matej negdje živ i da sam to radi. Nažalost, za takva uvjerenja nema nijednog dokaza - napomenuo je izvor.

'Devedejci' neumorno tragaju

Dvadeset i četvrti je dan potrage za nestalim Splićaninom koji je, kako je utvrdila istraga, posljednji put lociran kod Velikog ratnog otoka 31. prosinca oko 2.40 sati. 

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Palilula, poznati i kao 'devedejci', uključeni su u potragu za nestalim Splićaninom. Na Instagramu je objavljen video u kojem se vidi kako izgleda potraga za Matejem Perišom.

NJU JE ZADNJU ZVAO? Matejev otac o prijateljici svoga sina: 'Sreo sam ju, plakala je i bila u šoku. Grozno se osjeća'

- Ovo je za nas kao neki hobi, ovo čovjek zavoli. Ipak, taj posao nije igra. Ne može se postati vatrogasac preko noći, potrebne su godine iskustva - rekao je ranije predsjednik DVD Palilula Zoran Stojanovski za Nova.rs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 27011 25.01.2022.

    Dečko samo nije imao sreće.🙄

  • Mareke 23.01.2022.

    Droga,bjezanje,skok u rijeku ..!??mora da je dobro povuko...a signal u rijeci ..dok pliva..31.12. pliva u rijeci...neznam..kakate..to je Nessi a ne Matej..ko normalan skace u rijeku..a nitko ga ne naganja!!??Vidite Vi da mi glupani to citamo i pratimo pa vi jos ...po Mateju

  • zelena mamba 23.01.2022.

    A kaj je s onim kaj je nestal , otac četvero djece ? O tome malo istražite .

Komentiraj...
Vidi sve komentare