News

Komentari 28

Misterij izmjene broja pratitelja na Instagramu nestalog Mateja: 'Prijatelji su deaktivirali profile'

Misterij izmjene broja pratitelja na Instagramu nestalog Mateja: 'Prijatelji su deaktivirali profile'

Signal na Matejevom Viber profilu bio je aktivan u petak navečer te je zbog toga nastala pomutnja. Njegov otac Nenad Periš objasnio je da je riječ o aktivnostima koje provodi policija u sklopu istrage slučaja

Teorije zavjere koje se pojavljuju na društvenim mrežama oko nestanka Mateja Periša se množe iz dana u dan, pa su tako jučer mnogi bili u čudu zbog aktivnosti na Viber profilu, što je pojasnio i njegov otac rekavši da se radi o aktivnostima koje provodi policija u sklopu istrage svih detalja u ovom slučaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Misterija broja pratitelja na Instagramu

Sada se pak teorije i priče pletu oko broja pratitelja na Matejevom Instagram profilu koji se mijenja.

- Neki imaju teoriju da je živ i da se iz tog razloga mijenja broj ljudi koje on prati, a u stvari se radi o tome da je Matej možda prije nestanka nekome poslao zahtjev za prijateljstvo pa ga je taj netko tek sad prihvatio - rekao je izvor za Srbiju danas. Ističe da se broj pratitelja mijenja i ukoliko netko deaktivira profil jer se tada smanjuje brojka. A upravo brojni njegovi prijatelji deaktivirali su svoje profile u posljednje vrijeme.

- Neki čak vjeruju da je Matej negdje živ i da sam to radi. Nažalost, za takva uvjerenja nema nijednog dokaza - napomenuo je izvor.

'Devedejci' neumorno tragaju

Dvadeset i četvrti je dan potrage za nestalim Splićaninom koji je, kako je utvrdila istraga, posljednji put lociran kod Velikog ratnog otoka 31. prosinca oko 2.40 sati. 

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Palilula, poznati i kao 'devedejci', uključeni su u potragu za nestalim Splićaninom. Na Instagramu je objavljen video u kojem se vidi kako izgleda potraga za Matejem Perišom.

- Ovo je za nas kao neki hobi, ovo čovjek zavoli. Ipak, taj posao nije igra. Ne može se postati vatrogasac preko noći, potrebne su godine iskustva - rekao je ranije predsjednik DVD Palilula Zoran Stojanovski za Nova.rs.

Najčitaniji članci