To je to što me zanima!

Misterij nestale Jelene: 'Ne znamo kako je završila u pećini. Te 1970. našli smo samo papuče'

Drago mi je da su je našli nakon svih tih godina. Pokopali smo je i imamo joj gdje otići, kaže nam Mile Brajdić (61), unuk Jelene Brajdić iz Rakovičkog Selišta. Njene ostatke pronašli su speleolozi
Vidi originalni članak

Njezine kosti u pećini udaljenoj oko 500 metara od kuće u kojoj je živjela pronašli su speleolozi u listopadu prošle godine tijekom svojih treninga i redovnog obilaska pećina. Odmah su obavijestili policiju koja je kosti poslala na identifikaciju na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Pet mjeseci kasnije stigla je potvrda.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 41

  • PoznavateljPrilika 04.04.2021.

    Ivan zvuci kao potencijalni ubojica. Mater nije dala lovu a on je htio novog ficu? I necemo pretrazit rupu gdje smo nasli zadnji trag? Tko je nasao maramu i papuce a nije pretrazio lokaciju? Da li je milicija uopce znala za papuce i maramu? Baba se otisla ubit pa prvo pare zakopala? Obitelj, netko iz obitelji a Ivan zvuci kao psihopat "ja sam najvise propatio" ?

  • CobaltTheSharp 03.04.2021.

    Pitaj Manolića...

  • general lopov 03.04.2021.

    Unuk kaže da tamo ima jedan uski procijep u koji smo se mi djeca znali zavlačiti,no tad nismo mogli ući u njega???Tu nešto ne štima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare