To je to što me zanima!

Misterij s Krka: Policija 'češlja' sve smještaje, ispituje svaku dojavu. O ženi ništa ne znaju

Nisu pomogle niti njezine fotografije objavljene u medijima niti su policije drugih zemalja utvrdile tko bi mogla biti. Istražitelji još nisu dobili korisne informacije koje bi pomogle utvrditi njezin identitet
Vidi originalni članak

Dok se žena stara 60-tak godina oporavlja u riječkoj bolnici policija nastoji utvrditi tko je nesretnica koju su prije tjedan dana ozlijeđenu našli na stjenovitoj obali u Klimnu na Krku.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Žena govori na tečnom engleskom no ne zna reći tko je i što joj se dogodilo. Policija s njenom fotografijom u ruci neumorno češlja sve turističke i smještajne kapacitete na Krku ne bi li je netko prepoznao, ali zasad i dalje uzalud. Nisu pomogle niti njezine fotografije objavljene u medijima niti su policije drugih zemalja utvrdile tko bi mogla biti. Korisne informacije koje bi pomogle utvrditi njezin identitet hrvatski istražitelji još nisu dobili.

MISTERIJ S KRKA SE NASTAVLJA Slučaj za Sherlocka: Ne sjeća se tko je, ali tečno govori engleski. 'Zašto je nitko njezin ne traži?'

Podsjetimo, u prošlu nedjelju čovjek je sa svog plovila uočio uplakanu ženu na stjenovitoj obali. Bila je sama i s vidljivim ozljedama na licu. Nije joj, međutim, mogao prići blizu zbog bojazni od nasukavanja na oštre stijene, pa je izvijestio krčku policiju. Uz policiju su odmah angažirani i pripadnici HGSS-a, koji su brzo došli do nesretne žene koja je bila pothlađena, uplakana, prestrašena i u stanju šoka. Imala je vidljive ozljede po licu. Kod sebe nije imala nikakve dokumente i ne sjeća se apsolutno ničega.

Prvu pomoć pružili su joj liječnici Hitne iz Krka, ali zbog težine ozljeda i njenog stanja odmah su je prevezli u riječki KBC na Sušaku, gdje se još uvijek nalazi na Odjelu neurokirurgije.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • os-lega 19.09.2021.

    Možda je bila na tečaju engleskog jezika isto kao gospođa Ingrid, kao "pipl mast,trast, ast..."

  • NonGMOwomen 19.09.2021.

    Ovo je muskarac a ne zena. Crte lica oko ociju tipicno za muskarce.

  • Bummser 30 18.09.2021.

    A šta nema neka druga slika nego ova gdje izgleda ovako prekrivena krvlju kao sam vrag ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare