To je to što me zanima!

Dronom našli tijelo u Rijeci: Riječ je o suprugu mrtve žene?

Rijeka: Mrtvo tijelo muškarca pronađeno je u četvrtak u kvartu Gornja Vežica. Podsjetimo, u utorak je u Donjoj Vežici pronađeno mrtvo tijelo žene (33). Žena je pronađena mrtva u stanu u neboderu
Vidi originalni članak

Mrtvo tijelo muškarca pronađeno je u četvrtak oko 13 sati na nepristupačnom predjelu u blizine Ulice Sveti Križ u riječkom kvartu Gornja Vežica. Prema neslužbenim informacijama pretpostavlja se da je riječ o mužu preminule žene (33) koja je nađena u utorak u neboderu u Rijeci. 

- Danas, oko 13 sati, na nepristupačnom predjelu u blizine ulice Sveti Križ u Rijeci, policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s pripadnicima Gorske službe spašavanja zatekli su mrtvo tijelo nepoznate muške osobe.  Na mjestu događaja u tijeku je očevid u cilju utvrđivanja relevantnih činjenica, kao i okolnosti događaja - kažu u policiji. 

Kako se doznaje, područje na kojem je tijelo locirano, pretraživalo je deset članova HGSS-a sa dva vozila, a tijelo je locirano iz zraka pomoću drona.

U utorak je na Donjoj Vežici u neboderu pronađe mrtvo tijelo Ondine M. (33). 

Pretpostavlja se da je 33-godišnjakinju živu posljednji put vidio njezin suprug Ž.M. (36), koji je u utorak ujutro nazvao njezinu majku i javio joj da joj je kći mrtva. Ona je potom nazvala policiju, koja je našla tijelo na 11. katu nebodera gdje su supružnici živjeli. 

Policija od utorka traži Ž.M. 

Idi na 24sata

Komentari 110

  • ivič 17.02.2017.

    kad su na odvikavanju tako je lječenje skupo,a onima koji su bolesni za njih nema!Narkomani su sami krivi za svoje stanje!

  • NK 17.02.2017.

    Mislim da sam dosadila i 'Bogu' i 'Vragu' al ajmo ponovno: tko se overdozira i onda ode u spremiste na kat ispod, zamota se u deku, pokrije smecem, slomi kljuc u bravi i jos baci stari ormar na sebe? Kao prvo, ne kuzim čemu upitnik na kraju naslova? To je on. End of story. Željko Meštrović. Zna se jako dobro sta joj je sve radio, stalkao, napadao gdje je stigao, prijatelji (njezini) su ga pokusavali umirit, da se razidju u miru. Da je pusti na miru. Drugo, zna se da je Ž.M. nazvao i muriju i rekao da 'ju je ubio' i gdje će je nać...bila sam na D.Vezici u ducanu kad smo svi odjednom zanijemili jer se sjurilo brdo vatrogasaca, murije i vozila prve pomoci. WTF? pomislil smo. Treće: ne 'pusim' spiku o dronu kad je cijelo popodne helikopter nadlijetao Vežicu. Na tom 'nepreglednom' podrucju ima puno setača pasa i nije bas tako nepregledan. Ono što mene najvise zgraza je cinjenica, ako je vjerovati Jutarnjem listu, da je Ondina bila mrtva 20 sati prije dojave??? Ili pronalaska? I ako je istina, a nemam razloga da sumnjam u frenda koji je bio u policijskoj postaji kad su zaprimili njegov poziv, gdje je bilo dijete tih 20 sati? Sumnjam da se on brinuo o njemu, a tek nakon toga nazvao...tu nesto opako smrdi. I dalje vjerujem da je on uzrok, usr'o se, zamotao je u tu deku, pokusao sakrit da dobije na vremenu....al za sta? Da se i on rokne? Pa to je mogao odmah tamo u stanu.

  • Onkel Adi 17.02.2017.

    Dileri miješaju krokodila

Komentiraj...
Vidi sve komentare