To je to što me zanima!

Misteriji: Nakon SAD-a, leševi ptica padali s neba u Švedskoj

Stručnjaci smatraju da su ptice uginule zbog stresa izazvanog vatrometom koji je bio upriličen u utorak navečer. Sletjele su na cestu pa su ih pregazili automobili
Vidi originalni članak

Između pedeset i sto mrtvih ptica pronašli su u utorak, nešto prije ponoći, na cesti u švedskom gradu Falköpingu, i to samo nekoliko dana nakon što je područje Arkansasa i Louisiane u SAD-u zasulo više od tri tisuće ptičjih leševa. Uzroci pomora ptica na dva kraju svijeta i dalje su nepoznanica. Veterinar Robert ter Horst smtra da su ptice uginule zbog stresa izazvanog vatrometom koji je bio upriličen u utorak navečer, piše The Local.

- Vjerujemo da su se ptice prepale i sletjele na cestu. Zbog stresa više nisu mogle poletjeti pa su ih pogazili automobili - rekao je Robert ter Horst.

Poruka više sile? S neba ptice padaju, a našli su i mrtve ribe

Neke švedske ptice imale su ozljede, vjerojatno zadobivene od udarca automobila, no neke uopće nisu imale vidljive ozlijede. Zbog toga su pet uginulih ptica poslali na analizu. Šveđani ne odbacuju mogućnost bolesti ili masovnog trovanja.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • DarkBc 21.01.2011.

    mislim da je ovo prava istina ....*Ptice i ribe ubio irački otrovni plin - visoki američki dužnosnik ubijen da se zataška istina* http://www.balkan-express.org/template-features/2-aktualno/111-ptice-i-ribe-ubio-iraki-otrovni-plin-visoki-ameriki-dunosnik-ubijen-da-se-zataka-istina

  • BelaStrela 07.01.2011.

    jbt...to je to...smak svijeta. Ajmo svi krasti, jupiiiiiiiii!!! Odma si idem po jednog Porsche

  • leli8 07.01.2011.

    eksperiment pošao po zlu...again

Komentiraj...
Vidi sve komentare