To je to što me zanima!

Misteriozna bolest povezana je s trovanjem teškim metalima: Hospitalizirano preko 350 ljudi

Državni tajnik Jaganmohan Reddy obavijestio je javnost da je bolest još uvijek nepoznatog uzroka te da specijalni medicinski timovi rade na istraživanju istog
Vidi originalni članak

Nakon što je u Indiji hospitalizirano više od 350 ljudi zbog misteriozne bolesti, utvrđeno je kako je vrlo vjerojatno bolest povezana s trovanjem s teškim metalima. 

Pacijenti su imali mučninu, anksioznost, konvulziju i gubitak svijesti, ali su imali negativan test na korona virus. Prema izvješćima indijskih medija, u uzorcima krvi najmanje deset oboljelih pronađeni su tragovi teških metala, poput olova i nikla.

NEPOZNAT UZROK BOLESTI Misteriozna bolest pokosila Indiju, već 350 hospitaliziranih

- Veličina uzorka koju smo hitno poslali u laboratorij bila je mala, ali njihovo izvješće ukazuje na prisustvo teških metala poput olova i nikla u krvi pacijenata. Čekamo obradu još uzoraka - rekao je doktor Mohan iz bolnice u Eluru za The Indian Express. 

Trenutno se u bolnici nalazi još 84 pacijenata koji će uskoro biti otpušteni s odjela. 

Državni tajnik Jaganmohan Reddy obavijestio je javnost da je bolest još uvijek nepoznatog uzroka te da specijalni medicinski timovi rade na istraživanju istog. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dadaizcentragrada 09.12.2020.

    Sve nešto čudno u zemljama sa visokom populacijom. Da se zapitaš.....🤔🤔

  • 09.12.2020.

    pa jel cudno dok niti wc nemaju nigdje a kamoli cistu vodu, jedeju štakore a kravljin drek U hrani. Cudno da ih još ima, Bill Gates je 10god radio U indiji i na krajuje digao ruke i veli nema higijena pa sve propalo

  • TheTruth2020 09.12.2020.

    a vidi bolnice... majko mila, bolje odmah umrijet

Komentiraj...
Vidi sve komentare