To je to što me zanima!

Mjere sigurnosti: U London je stiglo dodatnih 1200 policajaca

Policija je privela ženu i muškarca koje se sumnjiči za sudjelovanje u planiranju ubojstva. Počele su i osvete. Uhićena su dva muškarca zbog rasističkih napada
Vidi originalni članak

Britanska policija priopćila je da su priveli 29-godišnju ženu i jednog muškarca  pod sumnjom da su sudjelovali  u planiranju ubojstva vojnika na ulici u Londonu, koje su u srijedu na brutalan način izvela dva napadača, javio je dopisnik agencije Anadolija. 

Istovremeno, britanska policija je također priopćila da je dodatnih 1200 policajaca stiglo u London zbog pojačanih mjera opreza. Još uvijek nije objavljen identitet dva napadača. 

Britanski premijer David Cameron izjavio je da ovaj napad ne predstavlja samo napad na Britaniju, već i na islam i njegove tekovine, te sva dobra koja je islamska zajednica donijela Kraljevstvu. 

- U islamu nema ništa što opravdava taj svirepi zločin. Ovo je napad i na dobra koja je islamska zajednica donijela našoj zemlji - poručio je David Cameron.

Kao što se i moglo očekivati, ubojstvo vojnika izazvalo je reakcije u Velikoj Britaniji.  

Jedan napadač je nožem pokušao napasti  ljude u džamiji u Essexu. Policija je napadača uhitila, ali i još jednog muškarca koji je osumnjičen za rasistički napad u Gillinghamu. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • sestro 24.05.2013.

    a ekglezi pitaju našeg premijera od desničarima..kojih kod nas praktički i nema..ali se zato engleski novinar nije pohvalio da ih oni imaju za izvoz...

  • CodeBreaker_1 24.05.2013.

    Tko se slaze samnom : pobacati 3000 Nuklearnih glava na taj hebeni islam

  • babazaneti 24.05.2013.

    ale ale ale ale pjesma se ori s bliskog istoka alealeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare